Tarih: 07.09.2019 14:15

Erel 2019-2020 Eğitim öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel 2019-2020 Eğitim öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı."Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek, çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmenin yanında vatan aşkı, millet aşkı yüksek, ahlaklı nesiller yetiştirerek eğitim ve öğretim kalitesini çağdaş bilim eşliğinde sürekli artırmak zorundayız.

Sevgili öğrenciler sizler bizim geleceğimizsiniz. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için düzenli ve sistemli çalışarak, iyi bir eğitim almanız en büyük arzumuzdur. Eğitim hayatı sizler için uzun bir süreç gibi görünse de, planlı ve programlı bir çalışma ile hedeflerinize ulaşacağınıza eminim.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli meslektaşlarıma, tüm eğitim çalışanlarımıza, vatanımızın teminatı sevgili yavrularımızın ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını, başarılar getirmesi temenni ediyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —