Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

Erel; Bin yıllık kardeşliğimizi kimse bozamaz.

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Ayhan Erel Son günlerde meydana gelen terör olaylarından dolayı bir kınama mesaj yayınladı  EREL, yaptığı açıklamada  vatandaşlarımızı sağduyu ile davranmaya davet ederek şunları belirtti. Bugün, binyıldır süren kardeşliğimizi bozmaya çalışan bizi bize düşürmeye yeltenenlere karşı birlik ve dirlik olma zamanıdır.  

Bizler  aynı Allah´ın Kulu, aynı Peygamberin ümmeti, aynı  kutsal kitaba inanan,  aynı camilerde omuz omuza saf tutup, aynı dualara amin diyen, mezarları bile ortak olan Büyük Türk Milletinin birer ferdiyiz.  Bu kadar çok ortak paydası olan bu milleti hiçbir güç ve şer  odaklar bölemez, bölmeye de gücü yetmez.  Bu gün ülkemizde yaklaşık beş milyon Türk ve Kürt´ten  oluşan aile mevcuttur. Bizler etle tırnak gibi olmuşuz, birbirimizden nasıl ayrılırız, nasıl koparız.  Vatandaşlarımızın PKK ile Kürt Vatandaşlarımızı aynı kefede görmemeleri  gerekmektedir. Bizler teröre ve örgütüne karşıyız, Kürtlerle kardeşiz, kardeş olmaya devam edeceğiz. Cenneti Mekan Başbuğumuzun ?Biz ne kadar Türk isek, Kürtler de o kadar Türk´tür, Kürtler ne kadar Kürt ise, biz de o kadar Kürt´üz´ sözü aklımızdan ve yüreğimizden hiç çıkmayacaktır.

Taşkınlıktan ve ölçüyü kaçıran heyecan selinden uzak durmak, sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek herkesin en temel tarzı olmalıdır. Önemle dikkat lazımdır ki, bir kıvılcım Türkiye´nin yanmasına, iç kargaşaya çakılmasına yetecektir.

Türk-Kürt düşmanlığı için provokasyon yapan, fırsat kollayan, ortam yoklayan mihrakların kurguladıkları oyunlara düşmemek, yazdıkları senaryolara alet olmamak asıldır.

Bu hususta Milliyetçi-Ülkücü Hareket titizlikle davranacak, karanlık mahfiller tarafından organize edilen anonim kalabalıkların dümen suyuna girmeyecektir İçimiz alev alsa da, parti binalarının taşlanmasından boyut ve yönü karmakarışık eylemlere kadar Türkiye´nin aleyhine olan gelişmeler hızla tırmanabilecektir. Masum ve son derece makul şekilde gerçekleşen teröre lanet yürüyüşlerinin demokratik sınırlarda kalması da  kardeşliğimiz milli birlik ve beraberliğimiz  için zorunludur.

MHP, Türkiye´yi böldürmemeye, milli birliğimizin temellerine dinamit konulmasını önlemeye ve büyük Türk milletinin huzurunu ve güvenliğini sağlayacak şartları hazırlamaya kararlıdır ve buna da muktedirdir. 



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento