Engelsiz Bir Kampüs İçin Çalışıyoruz

Engelsiz Bir Kampüs İçin Çalışıyoruz

Engelsiz Bir Kampüs İçin Çalışıyoruz

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, engellilerin hayatını kolaylaştıracak her projeye, imkânlar ölçüsünde destek vermeye gayret gösterdiklerini söyledi. 

68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ ve ekibi, ASÜ Rektörü Şahin´in ziyaret etti. Kampüste, engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmaların yapıldığını ve bunun kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen Ramazan Dağ, Rektör Şahin´e plaket ve görme engellilerin sorunlarına dikkat çekmek maksadıyla ?Beyaz Baston? hediye etti. Ziyaretin ardından heyet, görme engellilerin ulaşımlarını kolaylaştırmak için kampüs içerisine yapılan ?hissedilebilir yüzeyi? inceledi. ASÜ Rektörü Prof. Şahin, engelsiz bir kampüs oluşturmak için projeler geliştirdiklerini, bu noktada yapılan her projeye, imkânlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Öte yandan Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can, Helvadere Belediye Başkanı Hüseyin Akyol,

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve ekibi, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Genç Memur-Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu ve Yönetimi ile ASÜ Gençlik Aktüalite ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu Başkanı Sabri Mutlu ve Topluluk mensupları, Rektör Şahin´i ziyaret ederek istişarelerde bulundular. 

 



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento