Tarih: 26.02.2018 12:01

Engellilere Büyük Hizmet KPSS

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat üyeleriyle birlikte Aksaray Belediyesi tarafından tüm engelli vatandaşların hizmetine sunulan Engelliler Koordinasyon Merkezinde EKPSS Kursunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Doç.Dr. Mustafa Kayıhan Erbaş, EKPSS kursu hakkında bilgi verdi. Erbaş, ücretsiz kursa %40 ve üzeri engelli raporu olan, farklı engel gruplarından 30 öğrencinin katıldığını ve 22 Nisan da yapılacak sınava kadar kursun hızlandırılmış şekilde devam edeceğini söyledi. Kursun içerik olarak 4 dört dersten oluştuğunu belirten Erbaş, derslerin Veysi Gökalp, Bayram Bakırtaş ve Zeki Kılıç tarafından gönüllü olarak verildiğini ifade etti.  

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek ?Engelsiz bir Aksaray için yapımını tamamladığımız Engelliler Koordinasyon Merkezimizde EKPSS Kursu gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Engelliler Koordinasyon Merkezimizi de sizlere hizmet için yaptık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Biz sizler için varız. Her zaman yanınızdayız. ? dedi.

Başkan Yazgı, engelli öğrenciler için verilen derste aldıkları eğitimi bizzat yerinde gördü. EKPSS kursuna katılan öğrencilere başarılar dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´da Ak Parti Hükümetinin göreve gelmesiyle Türkiye´de engelli vatandaşlar için devrim niteliğinde yenilikler ve hizmetler yapıldığını vurgulayarak, hem hükümet olarak hem de yerel yönetim olarak engelli vatandaşlara her türlü desteğin sağlandığını, bunlardan birinin de Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Koordinasyon Merkezi olduğunu kaydetti. Altınsoy, Aksaray´daki engelliler için yapılan tüm hizmetler Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.

Engellilerle ilgili sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, Aksaray Belediyesi tarafından Somuncu Baba Külliyesinde tüm engellilerin faydalanması için yapılan Engelliler Koordinasyon Merkezi için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya özellikle Teşekkür ettiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —