Tarih: 12.08.2023 10:03

EN TEMEL AMACIMIZ KALICI ESERLER ÜRETEBİLMEK

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) toplumun dünyaya açılan kapısı olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, hem şehir hem de kurum için kalıcı eserler üretmek istediklerini söyledi. 

Daire Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelen ve birimlerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Arıbaş, kampüsün gelişmesi adına yapılması gereken tüm çalışmaları büyük bir özenle gerçekleştireceklerini vurguladı. Teknolojinin ilerlediğini, bilginin sürekli güncellendiğini ve kültürel etkileşimin arttığını kaydeden ASÜ Rektörü, tüm bunları merkeze alan bir anlayışla iş üreteceklerinin altını çizdi. ASÜ’nün 17 yaşında genç, dinamik ve kendisi ile aynı dönemde kurulan üniversiteler arasında üst sıralarda bir konumda olduğuna işaret eden Rektör Alpay Arıbaş, “İyi yaptığımız tüm işleri daha iyi hale getirerek devam ettireceğiz, varsa aksayan yanlar bunları süratle toparlayacağız, bilimsel projeleri nitelik ve nicelik bakımından geliştireceğiz… ASÜ, toplumun dünyaya açılan kapısıdır. En temel amacımız şehrimize ve üniversitemize kalıcı eserler üretmek. Bunu da el birliği içinde yapacağız” dedi. 

Rektör Yardımcılarının da katıldığı toplantıda Daire Başkanları, tamamlanan, süren ve yeni eğitim-öğretim dönemi için planlanan projeler hususunda sunumlar yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —