EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni nesille önceki kuşak arasında pek çok belirgin fark bulunduğunu, iletişim biçiminin en dikkat çeken farklardan birisi olduğunu vurguladı.

Güz dönemi final sınavları haftasında sosyal medya üzerinden “ASÜ’de Sınav Halleri” etiketiyle öğrencilerden paylaşımlar yapması istenmiş ve en beğenilen görsellere çeşitli hediyelerin verileceği belirtilmişti. Rektör Şahin, Kütüphanede düzenlenen törende, öğrencilere hediyelerini takdim etti. İletişim araçları ve bunları kullanma biçimleri bakımından yeni nesille önceki kuşak arasından belirgin farklar bulunduğunu ifade eden Şahin, “İnternetin olmadığı bir dünyayı yeni neslin hayal etmesi oldukça zor. İnternet, önemli ve inanılmaz bir imkân ama sadece zaman öldürme aracı olarak kullanıldığında bir girdap gibi insanı içine çekebiliyor. Dikkatli şekilde kullanmakta fayda var” dedi. Hukuk ve ahlak çerçevesi içerisinde yapılan her çalışmayı doğru bulduklarını ve tüm çalışmaları bu eksende yürüttüklerini de söyleyen Rektör Şahin, “Dijital âlem iz bırakılan ve kimlik hakkında da fikir veren bir alan. Bu nedenle sosyal medyadaki her işimizi bu gerçekliğe uygun biçimde icra etmemiz daha anlamlı olur. Biz de, sosyal medyadaki çalışmalarımızda buna özen gösteriyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de, yapılan çalışmanın içeriğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerle sosyal medyadaki etkileşimi daha da geliştirmek istediklerine dikkat çeken Prof. Deligöz, “Bu kapsamda güz dönemi final haftasında bir çalışma yaptık ve öğrencilerimizden ASÜ’deki sınav hallerine dair paylaşımlar yapmasını istedik. Çok güzel fotoğraflar, videolar geldi” dedi.

Açıklamaların ardından ASÜ Rektörü, Sinan Şenyurt, Fatma Kodakgiller, Abdülselam Redhwan, Fatma Sultan Elibol, Yasemin Özbek, Ayberk Kaynak ve Mehti Karakuş isimli öğrencilere hediyelerini takdim etti ve öz çekim yaptı.



Turizmin başkenti Antalya'ya yeni kule... Likya'da ilham alındı
Dervişoğlu: KKTC Cumhurbaşkanı atanmış Vali değildir
CHP'li Torun: Ordu-Giresun Havalimanı'nda sefer sayıları artmalı
Vasiyetlerde e-devlet'te! Organ bağışı e-Nabız ve e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Cumurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Borsalar Federasyonu'na videolu mesaj
Gümrük denetimlerinde rekor tahakkuk! 8,8 milyar TL ceza kesildi
ADD’den Numan Kurtulmuş ve Sırrı Sakık hakkında suç duyurusu
Finansal özgürlük imkânı kadınların BES’teki yükselişini destekliyor
Manisa Soma'yı ısıtacak Ankara temasları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yüzyılın Konut Projesi”ni tanıtacak... 500 bin yeni sosyal konut geliyor
PANKOBİRLİK'te Erkoyuncu güven tazeledi
Arıkan: Asgari ücret en az 33 bin lira olmalı
Öğretmenler 'Maarif Kongresi'ne hazırlanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da
81 ilde eş zamanlı operasyon: 169 organizatör yakalandı!
  • Çarşamba 18.7 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.5 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.5 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı