EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni nesille önceki kuşak arasında pek çok belirgin fark bulunduğunu, iletişim biçiminin en dikkat çeken farklardan birisi olduğunu vurguladı.

Güz dönemi final sınavları haftasında sosyal medya üzerinden “ASÜ’de Sınav Halleri” etiketiyle öğrencilerden paylaşımlar yapması istenmiş ve en beğenilen görsellere çeşitli hediyelerin verileceği belirtilmişti. Rektör Şahin, Kütüphanede düzenlenen törende, öğrencilere hediyelerini takdim etti. İletişim araçları ve bunları kullanma biçimleri bakımından yeni nesille önceki kuşak arasından belirgin farklar bulunduğunu ifade eden Şahin, “İnternetin olmadığı bir dünyayı yeni neslin hayal etmesi oldukça zor. İnternet, önemli ve inanılmaz bir imkân ama sadece zaman öldürme aracı olarak kullanıldığında bir girdap gibi insanı içine çekebiliyor. Dikkatli şekilde kullanmakta fayda var” dedi. Hukuk ve ahlak çerçevesi içerisinde yapılan her çalışmayı doğru bulduklarını ve tüm çalışmaları bu eksende yürüttüklerini de söyleyen Rektör Şahin, “Dijital âlem iz bırakılan ve kimlik hakkında da fikir veren bir alan. Bu nedenle sosyal medyadaki her işimizi bu gerçekliğe uygun biçimde icra etmemiz daha anlamlı olur. Biz de, sosyal medyadaki çalışmalarımızda buna özen gösteriyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de, yapılan çalışmanın içeriğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerle sosyal medyadaki etkileşimi daha da geliştirmek istediklerine dikkat çeken Prof. Deligöz, “Bu kapsamda güz dönemi final haftasında bir çalışma yaptık ve öğrencilerimizden ASÜ’deki sınav hallerine dair paylaşımlar yapmasını istedik. Çok güzel fotoğraflar, videolar geldi” dedi.

Açıklamaların ardından ASÜ Rektörü, Sinan Şenyurt, Fatma Kodakgiller, Abdülselam Redhwan, Fatma Sultan Elibol, Yasemin Özbek, Ayberk Kaynak ve Mehti Karakuş isimli öğrencilere hediyelerini takdim etti ve öz çekim yaptı.



Başkan Güler’den Ordu için birlik çağrısı
Ankara'da ulaşıma yeni bir halka daha
Ankara Bahçelievler'e yeni yaşam merkezi
Zabıtadan semt pazarlarına şok baskın
İş kuracak gençlere dev destek
CHP Aksaray Kadın Kollarından Çarpıcı Açıklama:“Kadınlar Ölmesin, Gençler Yaşasın! Bu Çürümüş Düzen Değişecek!”
Kayseri, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
68 Aksaray Kültür Derneği’nden Genel Sekreter Samet Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AKSARAY BELEDİYESİ GAZZELİ ŞEHİTLER YAYA ÜST GEÇİDİ AÇILIŞA HAZIR
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve toz taşınımı uyarısı
Dünya Diyabet Günü’nde tarama seferberliği
Sürücüler dikkat! Kış lastiği uygulaması başladı
500 bin sosyal konut projesine rekor başvuru
Aksaray’da Ters Yola Giren Sürücü Dehşet Saçtı: 5 Araç ve 2 Yayaya Çarptı
2025’te 780 kazı yapıldı... Kültürel mirasa 3,5 milyar TL harcandı
  • Pazar 15.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.4 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Salı 20 ° / 13.5 ° Güneşli