EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni nesille önceki kuşak arasında pek çok belirgin fark bulunduğunu, iletişim biçiminin en dikkat çeken farklardan birisi olduğunu vurguladı.

Güz dönemi final sınavları haftasında sosyal medya üzerinden “ASÜ’de Sınav Halleri” etiketiyle öğrencilerden paylaşımlar yapması istenmiş ve en beğenilen görsellere çeşitli hediyelerin verileceği belirtilmişti. Rektör Şahin, Kütüphanede düzenlenen törende, öğrencilere hediyelerini takdim etti. İletişim araçları ve bunları kullanma biçimleri bakımından yeni nesille önceki kuşak arasından belirgin farklar bulunduğunu ifade eden Şahin, “İnternetin olmadığı bir dünyayı yeni neslin hayal etmesi oldukça zor. İnternet, önemli ve inanılmaz bir imkân ama sadece zaman öldürme aracı olarak kullanıldığında bir girdap gibi insanı içine çekebiliyor. Dikkatli şekilde kullanmakta fayda var” dedi. Hukuk ve ahlak çerçevesi içerisinde yapılan her çalışmayı doğru bulduklarını ve tüm çalışmaları bu eksende yürüttüklerini de söyleyen Rektör Şahin, “Dijital âlem iz bırakılan ve kimlik hakkında da fikir veren bir alan. Bu nedenle sosyal medyadaki her işimizi bu gerçekliğe uygun biçimde icra etmemiz daha anlamlı olur. Biz de, sosyal medyadaki çalışmalarımızda buna özen gösteriyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de, yapılan çalışmanın içeriğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerle sosyal medyadaki etkileşimi daha da geliştirmek istediklerine dikkat çeken Prof. Deligöz, “Bu kapsamda güz dönemi final haftasında bir çalışma yaptık ve öğrencilerimizden ASÜ’deki sınav hallerine dair paylaşımlar yapmasını istedik. Çok güzel fotoğraflar, videolar geldi” dedi.

Açıklamaların ardından ASÜ Rektörü, Sinan Şenyurt, Fatma Kodakgiller, Abdülselam Redhwan, Fatma Sultan Elibol, Yasemin Özbek, Ayberk Kaynak ve Mehti Karakuş isimli öğrencilere hediyelerini takdim etti ve öz çekim yaptı.



Sezai Karakoç ölümünün 4. yılında unutulmadı
Zelenskiy 19 Kasım'da Türkiye'ye geliyor
Balıkesir koro müziğinin buluşma noktası oluyor
Bakan Yerlikaya: Bin 48 belediye için soruşturma izni verdik
İmamoğlu iddianamesine 'Özel' tepki: Haysiyet cellatlığı son bulmalı!
Bakan Tunç: Gazze’deki soykırım durmalı, ateşkes kalıcı hale gelmeli
Ankara Kent Konseyi’nden ‘Geleneksel Ankara Evleri’ sunumu
Burs ve kredi ödemeleri başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istikrar ve güven vurgusu
Öğretmenlere trenler 1 hafta yüzde 50 indirimli!
CHP'li Sarıbal: İliç faciasında sorumlular yargılanmalı
Aksaray İhracatta Türkiye’nin 24’üncü İli Oldu
Ankara Keçiören'den öğretmenlere 'sıfır atık' eğitimi
Aksaray Şehit Aileleri Derneği’nden Şehitler İçin Fidan Dikme Etkinliği
Ankara'da konut satışları ilk kez azalma gösterdi.. İşte Ankara'nın ilçe bazı konut satışları
  • Çarşamba 18.4 ° / 13.9 ° false
  • Perşembe 18.7 ° / 14.3 ° false
  • Cuma 19.9 ° / 13.5 ° false