EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni nesille önceki kuşak arasında pek çok belirgin fark bulunduğunu, iletişim biçiminin en dikkat çeken farklardan birisi olduğunu vurguladı.

Güz dönemi final sınavları haftasında sosyal medya üzerinden “ASÜ’de Sınav Halleri” etiketiyle öğrencilerden paylaşımlar yapması istenmiş ve en beğenilen görsellere çeşitli hediyelerin verileceği belirtilmişti. Rektör Şahin, Kütüphanede düzenlenen törende, öğrencilere hediyelerini takdim etti. İletişim araçları ve bunları kullanma biçimleri bakımından yeni nesille önceki kuşak arasından belirgin farklar bulunduğunu ifade eden Şahin, “İnternetin olmadığı bir dünyayı yeni neslin hayal etmesi oldukça zor. İnternet, önemli ve inanılmaz bir imkân ama sadece zaman öldürme aracı olarak kullanıldığında bir girdap gibi insanı içine çekebiliyor. Dikkatli şekilde kullanmakta fayda var” dedi. Hukuk ve ahlak çerçevesi içerisinde yapılan her çalışmayı doğru bulduklarını ve tüm çalışmaları bu eksende yürüttüklerini de söyleyen Rektör Şahin, “Dijital âlem iz bırakılan ve kimlik hakkında da fikir veren bir alan. Bu nedenle sosyal medyadaki her işimizi bu gerçekliğe uygun biçimde icra etmemiz daha anlamlı olur. Biz de, sosyal medyadaki çalışmalarımızda buna özen gösteriyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de, yapılan çalışmanın içeriğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerle sosyal medyadaki etkileşimi daha da geliştirmek istediklerine dikkat çeken Prof. Deligöz, “Bu kapsamda güz dönemi final haftasında bir çalışma yaptık ve öğrencilerimizden ASÜ’deki sınav hallerine dair paylaşımlar yapmasını istedik. Çok güzel fotoğraflar, videolar geldi” dedi.

Açıklamaların ardından ASÜ Rektörü, Sinan Şenyurt, Fatma Kodakgiller, Abdülselam Redhwan, Fatma Sultan Elibol, Yasemin Özbek, Ayberk Kaynak ve Mehti Karakuş isimli öğrencilere hediyelerini takdim etti ve öz çekim yaptı.



Ticaret'ten iki aylık piyasa denetim raporu: 85 bin firmaya 631 milyon TL idari para ceza
KGK iftarında gündem savaş
YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 8 Mart hazırlığı
2024'te toplam cironun yüzde 12,6'sı yabancı kontrollü girişim... Yabancı kontrollü ciroda Almanya ilk sırada
Ankara Keçiören’de ramazan buluşması
Tapuda Avukat zorunluluğu tartışması... Gayrimenkul piyasasında yeni dönem mi?
YÖK ve AFAD’dan 'Afete Hazır Üniversite' protokolü
Çocukların Suça Sürüklenmesi Araştırma Komisyonunun görev süresi uzatıldı
Bursa Büyükşehir'den cadde ve bulvarlara estetik dokunuş
Numan Kurtulmuş rektörlere seslendi: Lütfen bu sürece omuz verin
DSP'den emeklilere bayram ikramiyesi önerisi
YÖK’ten doktora ve lisansüstü eğitimde yeni düzenlemeler
Çok sayıda ilde sağanak ve kar beklentisi
Karadeniz’de 4,0 büyüklüğünde deprem
  • Cuma 8.5 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 6.5 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.7 ° / 3 ° Güneşli