EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

EN BEĞENİLEN PAYLAŞIMLARIN SAHİPLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni nesille önceki kuşak arasında pek çok belirgin fark bulunduğunu, iletişim biçiminin en dikkat çeken farklardan birisi olduğunu vurguladı.

Güz dönemi final sınavları haftasında sosyal medya üzerinden “ASÜ’de Sınav Halleri” etiketiyle öğrencilerden paylaşımlar yapması istenmiş ve en beğenilen görsellere çeşitli hediyelerin verileceği belirtilmişti. Rektör Şahin, Kütüphanede düzenlenen törende, öğrencilere hediyelerini takdim etti. İletişim araçları ve bunları kullanma biçimleri bakımından yeni nesille önceki kuşak arasından belirgin farklar bulunduğunu ifade eden Şahin, “İnternetin olmadığı bir dünyayı yeni neslin hayal etmesi oldukça zor. İnternet, önemli ve inanılmaz bir imkân ama sadece zaman öldürme aracı olarak kullanıldığında bir girdap gibi insanı içine çekebiliyor. Dikkatli şekilde kullanmakta fayda var” dedi. Hukuk ve ahlak çerçevesi içerisinde yapılan her çalışmayı doğru bulduklarını ve tüm çalışmaları bu eksende yürüttüklerini de söyleyen Rektör Şahin, “Dijital âlem iz bırakılan ve kimlik hakkında da fikir veren bir alan. Bu nedenle sosyal medyadaki her işimizi bu gerçekliğe uygun biçimde icra etmemiz daha anlamlı olur. Biz de, sosyal medyadaki çalışmalarımızda buna özen gösteriyoruz” dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz de, yapılan çalışmanın içeriğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerle sosyal medyadaki etkileşimi daha da geliştirmek istediklerine dikkat çeken Prof. Deligöz, “Bu kapsamda güz dönemi final haftasında bir çalışma yaptık ve öğrencilerimizden ASÜ’deki sınav hallerine dair paylaşımlar yapmasını istedik. Çok güzel fotoğraflar, videolar geldi” dedi.

Açıklamaların ardından ASÜ Rektörü, Sinan Şenyurt, Fatma Kodakgiller, Abdülselam Redhwan, Fatma Sultan Elibol, Yasemin Özbek, Ayberk Kaynak ve Mehti Karakuş isimli öğrencilere hediyelerini takdim etti ve öz çekim yaptı.



İzmir’de yol yenileme seferberliği
Kapıkule'de 1,4 ton esrar ele geçirildi
15 yaş altına sosyal medya düzenlemesi geliyor... Doğum ve babalık izinleri artıyor!
EPDK'dan Taşınmaz Temini Yönetmeliği'nde 'acele kamulaştırma' ayarı
Yurtta bugün parçalı ve çok bulutlu hava hakim
Akaryakıtta ÖTV’ye yeni ayar! Fiyat artarsa vergi azalacak, düşerse artacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel Kuvvetler’de net mesaj: Caydırıcılığımızı sürekli artırmak zorundayız
Rekabet'ten YouTube ve dijital içerik platformlarına kritik taahhüt kararı
Milli elektrikli hızlı trende ilk set raylara iniyor... Test süreci 6 Mart'ta başlıyor
Gürcistan Büyükelçisi Kalandia’dan Başkan Güler’e ziyaret
Çocuk istismarı araştırma raporu TBMM Başkanı'na sunuldu
İçişleri'nden Jandarma'ya ziyaret
İletişim Başkanı Duran'dan medyaya hassasiyet çağrısı
İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan İran çıkışı!.. Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a 308 gül
Deprem bölgesindeki mükelleflere onay kolaylığı
  • Perşembe 9 ° / 4.1 ° false
  • Cuma 8.5 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 6.5 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı