Tarih: 11.12.2018 23:41

?En Büyük Haber? Adlı Tiyatro Oyunu Beğenildi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi Aralık ayı kültür ve sanat etkinliği çerçevesinde Aksaray´da sahnelenen ?En Büyük Haber´ isimli tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro oyununu Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Başkan Yazgı, oyun öncesine sahneye çıkarak her yaştan insanın rahatlıkla izleyebileceği oyunun izleyenlere birçok kazanım sağlayacağını ifade etti.

İflas etmiş bir adamın bunalımına girmesini konu edinen ?En büyük haber´ adlı tiyatro oyununda, iflas etmiş şirkete gelen iki hırsızın yaşadıkları serüveni anlatılıyor. Hırsızlık yapmak için gece şirkete gelen iki kafadar, kitaplıktan tesadüf eseri buldukları Kuran-ı Kerim ayetlerini okuyarak, hem kendilerini hem de bunalıma girmiş şirket sahibinin bunalımdan kurtulma sürecini ele alıyor.

Kur´an-ı Kerim´in daha iyi anlaşılmasına yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlayan oyunda mizahın güçlü diliyle sahneye taşınan ?En büyük haber´ adlı oyun Aksaraylılar yoğun ilgi gösterdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —