Emre Aydın Rüzgâr Gibi Esti

Emre Aydın Rüzgâr Gibi Esti

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Aksaray Belediyesinin kültür ve sanat etikliği çerçevesinde Aksaray´a gelen ünlü sanatçı Emre Aydın, konserinde hayranlarını coşturdu.

Pop rock Müziğinin en iyi isimlerinden olan Emre Aydın, Atatürk Kapalı Spor salonunda hayranları ile buluştu. Konserin gerçekleşeceği salon saatler öncesinde dolmaya başladı. Konser saatinde konser alanı dolup taştı.

Ünlü sanatçı Emre Aydın, büyük bir coşku eşliğinde sahneye çıktı. Unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçıya hayranları da zaman zaman eşlik etti. Emre Aydın, söylediği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Coşkulu başlayan konser, gece boyunca sürdü.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, konser sonunda sahneye çıkarak geceye renk katan Sanatçı Emre Aydın´a teşekkür ederek günün anısına tablo hediye etti. Aksaray´da bulunmaktan büyük keyif aldığını belirten sanatçı Emre Aydın, kendisini hayranları ile buluşturan Başkana teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, görev süresi boyunca Aksaray´da gerçekleşen kültür ve sanat etkinliklerinin çok iyi bir noktaya gelmesine katkı sunan ve bu konuda çığır açarak emek sarf eden Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tarık Gümüşsoy´a teşekkür etti. Plaket ile ödüllendirdi.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik