EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN KOÇAŞ`A PLAKET

EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN KOÇAŞ`A PLAKET

Aksaray Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı Uğur Etlik ve dernek üyeleri Aşır Altuntaş, Oğuz Deniz, Burhan Pekgöz

Aksaray Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı Uğur Etlik ve dernek üyeleri Aşır Altuntaş, Oğuz Deniz, Burhan Pekgöz ve Mustafa Gök’ten oluşan heyet Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

ATSO Başkanı Koçaş’ın çalışmalarını ilimiz adına son derece önemli olduğunu vurgulayan Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı Uğur Etlik, yapmış olduğu açıklama da; “ İlimizin son yıllarda yapılan çalışmalar neticesinde gözle görülür bir mesafe kat ettiği aşikârdır. Her geçen gün ekonomik olarak hızlı bir gelişim gösteren Aksaray’da sanayileşme istenilen noktalara ulaşmıştır.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın bu noktada Aksaray sevdalısı olduğu ortaya çıkmış ve ilimiz için vermiş olduğu emekler bizim gibi birçok kurum, kuruluş ve halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Sanayinin merkezi olan ATSO bu anlamda 2014 yılında birçok projeyi hayata geçirmiş ve kazanan Aksaray olmuştur.

 Bizlerde bu çalışmalara karşılıksız kalmayalım dedik ve Aksaray Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği olarak ATSO Başkanımıza Teşekkür plaketi takdim ettik. Derneğimiz olarak Aksaray için çalışan herkese canı gönülden destek vereceğimizi belirtmek istiyor ve teşekkür ediyorum” Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; “ Bizleri ziyaret ederek onurlandıran ilimiz Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı ve üyelere çok teşekkür ediyorum. Aksaray hepimizin sevdalısı olduğu bir şehirdir. Çalışmalar yapılırken birlik ve beraberlik her zaman ön planda olmuştur.

 Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başarıyı yakalayabiliriz. Hiçbir zaman çalışmalar ve projeler gerçekleştirirken kendimizi düşünmedik. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için yola çıktık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” Dedi.

 

 

 

 



Vali Kumbuzoğlu ve Kaymakam Karatepe’den Şehit Ailesine Ziyaret
Türkiye’den 'Kamboçya–Tayland Ortak Bildirisi'ne destek
Zirai dondan etkilenen üreticilere 707 milyon TL destek
Mefkûre Kartlar sergisi ziyarete açıldı
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri 102. yılda sahiplerini buluyor
Meteoroloji'den yarına 4 il için sarı alarm!
Ağrı’ya yeni Adalet Sarayı... İhale 30 Ekim’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan davet etmişti... Merz geliyor!
Bakan Göktaş: 252 vatandaşa psikososyal destek sağlandı
Türkiye'nin milli gururu sahnede... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Altay ve Altuğ üretimi başlıyor
Türkiye ihracatta Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı... OECD'de en hızlı büyüyen 2. ülkeyiz
Öğretmenlerin ara tatil seminerleri çevrim içi olacak
Genç tasarımcıların 'Savunmadan Sanata' başvuruları başladı
Ankara Keçiören’de personele 'Kentsel Dönüşüm' eğitimi
Vatandaşlar Cumhuriyet duygularını CİMER'den paylaşabilecek
  • Salı 17.9 ° / 14.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.6 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 19.1 ° / 12 ° Güneşli