Aksaray’ın yerel market zincirlerinden Elmacı AVM, büyüme yolculuğuna bir yenisini ekleyerek dördüncü şubesini Büyük Bölcek Mahallesi, Büyük Böcek Caddesi üzerinde hizmete açtı.
Açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Sefa Göktaş ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Elmacı AVM Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Orhan, 10 yıl önce bir hayalle yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi:
“Müşterilerimizin memnuniyetini merkeze alan bir anlayışla bugün dördüncü şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz. 120 kişilik istihdam ve 600’den fazla tedarikçimizle sadece ürün değil, samimiyet ve güven sunuyoruz. Yeni şubemizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”
ATSO Başkanı Ahmet Koçaş da konuşmasında yerel girişimlerin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray halkına yerel işletmelere sahip çıkma çağrısında bulundu:
“Aksaray’daki marketlerimiz artık ulusal markalarla yarışır seviyeye ulaştı. Halkımızdan ricam, yerel marketlerimizi ve yöresel ürünlerimizi tercih etmeleridir. Bugün dördüncüsü açılan Elmacı Market’in inşallah on dördüncüsü de açılır.”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise Elmacı Market’in şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurguladı:
“600 tedarikçisi ve 120 çalışanıyla Elmacı Market, Aksaray’a katma değer kazandırıyor. Gerek hijyen gerek ürün kalitesiyle güven veren bir marka haline geldi. Bu mahalleye de güzel bir kalite ve canlılık kattı.”
Program, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın okuduğu dua ve Kur’an tilavetiyle devam etti. Ardından kurdele kesimi yapılarak Elmacı AVM’nin 4. şubesi resmen hizmete açıldı. Açılış kapsamında mağazada özel indirim ve kampanyalar da başlatıldı.
Elmacı Market işletmecisi Aziz Aydoğmuş, katılım gösteren protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür ederek,
“Elmacı Market, Aksaraylıların kendi marketidir,”
ifadelerini kullandı.