Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Elektronik Ticaret ile İnternet Pazarlaması Dersleri

Elektronik Ticaret ile İnternet Pazarlaması Dersleri

Elektronik Ticaret ile İnternet Pazarlaması Dersleri

Çağımızın süratli gelişen bilgisayar temelli çalışma ortamında bilgi her şeydir. Arama Motoru Optimizasyonu, Arama Motoru Reklamcılığı, Analitik, E-Ticaret, Görsel Tasarım, Web Sitesi Tasarımı ve Online Pazarlama başlıkları gibi başlıklar; son dönemlerin internet dünyasında önümüzde sıklıkla çıkmaya başlayan konuları oldu.

E-Ticaret ve E-Pazarlama Eğitimleri

Online Ticaret ile İnternet Pazarlaması Eğitimi : Oldukça kısa zamanda birçok pazar bölgesi web platformuna geçiş yaptı. İleriki vakitte; E-Pazarlamanın çok daha mühim bir iş alanı olarak önümüze çıkacağına tanık olacağız. Bu bilgiler ışığında; Search Engine Optimization, SEM, Google Analytics, Online ticaret, Grafik Dizayn, Internet sitesi tasarımı ve Online Pazarlama başlıklarında sektörde sahip olduğumuz bilgilerimizi sizlerle paylaşmaktayız.

Web üzerinden alışveriş yapma, aranılan ürün ya da servisi, çarşı pazar dolaşıp yorulmadan pek çok opsiyonu bir arada görerek kısa zamanda bulma ve satın alma imkanı sağlar. Bununla birlikte satın alma için harcanan zamandan getirilen tasarruf, kazanılan vaktin öteki alanlarda daha verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

E-Ticaret ve E-Pazarlama Eğitimleri

Elektronik Ticaret Temelleri

Online üzerinde uçak, tren veya otel odası rezervasyonu, online bilet alımı gibi operasyonlar süre kaybetmeden basitçe elde edilebilir. Kitap, CD, dizüstü, hediyelik gereçler, besin, giyim ve daha birçok eşya, satıldığı lokasyona gitmeye ihtiyaç kalmadan web siteleri üzerindeki mağazalardan elde edinilebilir.

Aynı zamanda iletişim bilgilerinin getirdiği ivme, indirim ve güven pazarlama stratejileriyle bütünleştiğinde, firmaların kârlılığını arttırmaktadır. Ticaret ve iş ilişkilerinde elektronik ortamların ve özellikle mobil teknolojilerinin kullanılmasıyla; var olan iş şartları gelişecektir. Buna bağlı olarak, pazarlanan malların satışı daha kolaylaşacak, reklam, mal tanıtım, satış öncesi ve sonrası destek ve benzeri yöntemler bütünüyle elektronik ortamda daha etkili kullanılabilecektir.

Online Ticaret Kurs

Otomatik bilgi dağıtım sistemi desteğiyle, müşterilere ve daha çok kitlelere kolayca ulaşılabilecek, evrensel şeklinde, iş dünyasıyla olan birbirini etkileme artacaktır. İş üretkenlik analizleri ve planlamalar daha basit yapılıp çeşitli dünya ülkelerindeki pazarlara basitçe erişebilme olanağı sağlayacaktır.

E-Ticaret Eğitimi: Günümüzde büyük veya küçük ayırt etmeksizin tüm işletmeler web ticaret sahasına transfer olmaktadır. Online artan kullanıcı miktarı ile birlikte; e-ticaret ve online satışların öneminin gelecek zamanda ivme kazanarak artacağı düşünülmektedir.

E-Ticaret Kursu

E-Ticaret Kursu devamında; web´in yükselimi, Elektronik ticaret, İnternet üzerinde iş kurabilmek için ihtiyaçlar, İnternet sitelerinin özellikleri, bir E-Ticaret internet sitesi meydana getirmek için kullanılan programlar, pazarlama konuları, ödeme opsiyonları, güvenlik problemleri ve müşteri servisleri gibi E-Ticaret´te ihtiyaç duyulan tüm eğitimler öğretilmektedir.



Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false