Tarih: 06.11.2015 16:04

ELEKTRONİK SİGARA VE ARAÇ KULLANIMI

Facebook Twitter Linked-in

Elektronik sigara kullanımı ile ilgili gelen soruları cevaplandırdığımız yazılarımıza bir yenisini ekliyoruz. Merak edilen sorular arasında üst sıralarda bulunan bir konuya açıklama getirmek gereğinde bulunduk.

                Elektronik sigara kullanımı sonra araç kullanmanızda bir sakınca yoktur. Elektronik sigara içerisindeki maddeler, normal tütünlü sigara içerisindeki maddelerden çok daha az etkiye sahiptir. Sigarayı aşama aşama bırakmak için bu maddeleri daha da azaltarak tamamen sigaradan kurtulabilirsiniz.

                İçerisinde daha az zararlı madde bulunduğundan sigaraya olan bağımlılığınızda azalacaktır. Çünkü tütünlü sigaraya bağımlılığınız içerisindeki yoğun zararlı maddeler nedeniyle artmaktaydı. Elektronik sigara da ise, daha az olan bu maddeler bağımlılık yapmaz. Hatta içerisindeki maddenin miktarı tarafınızdan ayarlanacağı için bu maddeler zamanla azaltabilirsiniz. Böylece sigara bağımlılığından kurtulma yolunda ciddi bir adım atmış olursnuz.

                Sizlere bu güzel fırsatı sunarak sağlığınıza destek oluyoruz. Elektronik sigara ile alakalı merak ettiğiniz tüm sorularınız için bizlere ulaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca devam eden kampanyamız ile 50tl ve üzerin alışverişlerinizde kargo ücreti ödemeden ürünlerinizi satın alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —