Eğitime Hayırsever Desteği

Eğitime Hayırsever Desteği

Eğitime Hayırsever Desteği

Aksaray’da 5 derslikli anaokulu yapımı için hazırlanan protokol Vali Şeref Ataklı ile hayırsever Ahmet Remzi Çivi tarafından imzaladı.
Valilik Makamında gerçekleşen protokol töreninde açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı, eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için vatandaşların sunduğu katkı ve desteklerin çok önemli ve kıymetli olduğunu söyledi.
Ahmet Remzi Çivi adlı hayırsevere teşekkür eden Vali Ataklı, "Değerli hayırseverimiz milli eğitim hizmetlerine katkı amacıyla hibe yapmak istediler. Kendisinin ortaya koyduğu maddi katkıya devlet olarak üzerine ilave edip bir anaokulu inşa edeceğiz. Eğitim ihtiyaçlarımız azami şekilde yerine getirilmekle beraber vatandaşlarımızın da bu noktada katkı yapması önemli biz bunu çok önemli ve kıymetli buluyoruz. Ahmet beye eğitime verdiği değer ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Vali Ataklı eğitim gönüllüsü hayırsever Ahmet Remzi Çivi ile yapılacak 2 katlı 5 derslikli anaokulu protokolünü imzalayarak ‘Nalbantoğlu Ahmet Remzi Çivi’ adı verilecek anaokulunun hayırlı olması dileğinde bulundu. Vali Ataklı hayırsever Remzi Çivi ve yakınları ile bir süre görüşerek eğitime verdikleri destekleri nedeniyle tebrik etti.



Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi