Tarih: 30.07.2015 18:33

Eğitim-Sen Baskınından Kaçan 3 Yaralı Aksaray´da Yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Ankara´da 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu´na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi´ne düzenlenen baskından kaçan 2´si Suriyeli 3 yaralı, özel bir firmaya ait iki ambulansla Şanlıurfa´nın Suruç ilçesine götürülürken Aksaray´da yapılan operasyonla yakalandı.
Aksaray´ın girişinde yapılan operasyonla durdurulan özel bir firmaya ait iki ambulans içinde 2´si Suriyeli biri Türk olan yaralı şüpheliler yakalandı. Operasyon kapsamında emniyet güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Operasyon mahallinde arama yapan emniyet güçleri, ambulanstaki yaralılarla birlikte 6 kişiyi gözaltına aldı. Ambulanslar daha sonra Emniyet Müdürlüğü´ne ardından da yaralılarla birlikte Aksaray Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Yaralılar burada tedavi altına alınırken, emniyet güçleri hastanede de çok ciddi geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralı 3 şüpheli çarşafla kapatılarak ambulanstan indirilerek hastaneye taşındı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan gözaltına alınan yaralıların Kobani´de girdikleri çatışmada yaralandıkları ve tedavilerinin Ankara´daki Eğitim-Sen binasında yapıldığı ileri sürülmüştü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —