Tarih: 24.08.2017 18:31

Egemen Fidye için kaçırılmış.

Facebook Twitter Linked-in

Ortaköy deki bir benzin istasyonunda geçtiğimiz günlerde kaçırılan çocuk fidye için kaçırdığı ortaya çıktı. Şüphelilerden Berat Batun K. ve H.D., polise verdikleri ilk ifadede, kaçırma olayını Ferhat K.´nin planladığını ve Ferhat K.´nin kendilerine"Çocuğu kaçırıp babasından 1 milyon lira isteyeceğiz. Size de pay vereceğim" dediğini ileri sürdükleri öğrenildi. 

Egemen Samet Dinç´i kaçırdıktan sonra her hangi bir şiddet uygulamadıklarını belirten şüphelilerin ifadelerinde, Ferhat K.´nin kaçırılan Egemen Samet Dinç´e, "Babandan para isteyip seni bırakacağız, sana da laptop alacağız, sen sesini çıkarmadan bekle" dediğini söylediği belirtildi.

Şüphelilerin sorgusu sürerken  Ferhat K.´nin babaannesi Ayşe K.da olayı bilip gizlediği iddiasıyla ´Suçu bildirmeme´ suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerden Berat Batuhan K., H.D. ve Ayşe K., yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çatışmada yaralı olarak yakalanan Ferhat K.´nin de Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ndeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —