Tarih: 23.04.2015 12:24

Eczane Dekorasyonunun Püf Noktaları

Facebook Twitter Linked-in

2010 yılından bu güne Onur tasarım, profesyonel dekorasyonu ile en kullanışlı şekilde, isteğiniz doğrultusunda Eczanenizin yerleşimini gerçekleştirmektedir. Hem dış cephe, hem iç dizayn, hem de aydınlatma sistemleri gibi A dan Z ye tecrübelerini hayata geçirmektedir.

                Eczane dekorasyonu için dikkat edilmesi gereken noktalar: Aydınlık ve ferah olmalı, dolap, vitrin ve tezgâhlar düzenli olmalı, hasta ve hasta yakınlarının bekleme koltukları rahat olmalı, cam sürgülü raflar tercih edilmeli, ilaçlar farklı kozmetik ürünler farklı bölümlerde olmalı, güvenlik kamera sistemleri kurulmalı ve kasa kapı girişinden uzak bir yerde olmalı, açık renk ( tercihan beyaz) mobilya ve dolaplar ile badana, boya ve duvar kâğıtları tercih edilmelidir.

                Onur eczane tasarımı, profesyonel personel ve deneyimli eczacıların kontrolünde gerçekleştirilmektedir.

            Titiz mimari projesi ile ilaç dolaplarından, laboratuvar grubuna, çekmece sistemlerinden, nöbetçi panosuna, tavandan zemine, elektrik tesisatından tabela ve E logosuna kadar en ince detay düşünülmekte ve sağlık standartlarına uygun son derece modern eczane dizayn edilmektedir. www.onureczanetasarimi.com sitesi eczane dekorasyonunda referanslı bir site olup tercih sebebidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —