Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu başarıyla temsil ettiler

Doğu ve Güneydoğu Anadolu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu başarıyla temsil ettiler

Teknik direktör İzzet Atasever yönetimindeki Merit Grup Real Mardin Paralimpik Masa Tenisi takımı, Ankara'da düzenlenen Paralimpik Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etti.

MARDİN (İGFA) - Teknik direktör İzzet Atasever yönetimindeki Merit Grup Real Mardin Paralimpik Masa Tenisi takımı, Ankara'da düzenlenen Paralimpik Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etti. 
Uğur Muratoğlu, Rıdvan Fidan ve Abdülkadir Admış'tan oluşan Merit Grup Real Mardin Paralimpik Masa Tenisi takımı ferdi maçlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu başarıyla temsil ettiler. Tek Erkeklerde ferdilerde kategori 7'de Uğur Muratoğlu 3.lüğü elde ederken, çift erkekler kategori 14'de  Uğur Muratoğlu/Rıdvan Fidan ikilisi 3.lüğün sahibi oldu. 

Paralimpik Masa Tenisi takımlarının verdiği mücadelenin ve elde ettiği sonuçların son derece anlamlı olduğuna dikkat çeken Merit Grup Yönetim Kurulu başkanı Zafer Karataş, ''İlimizdeki Masa Tenisi sporunun alt yapısını desteklemenin yanı sıra, çeşitli nedenlerden dolayı Masa Tenisi sporuna ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlarımıza da bu sporu yaptırmak ve sevdirmek için yola çıktık. Anakara'da bu çalışmalarımızın, bu projemizin ilk meyvelerini topladık. Paralimpik Masa Tenisinde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz'' diye konuştu.

Merit Grup Real Mardin takımı Teknik Direktörü İzzet Atasever ise ''Merit Grup Yönetim Kurulu başkanı Zafer Karataş'ın desteği ile Paralimpik branşında çalışmalara başladık. Kısa zamanda çalışmalarımıza katılan paralimpik vatandaşlarımızın sayısının artacağını düşünüyoruz'' dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da Irak Başbakanı ile görüştü
Ankara'da balık sezonu başladı, denetimler sıklaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e karşı güçlü tepki şart! Savunma sanayi iş birliği yoğunlaşmalı!
'Para Trap'ta ilk altınımıza kavuştuk!
2026-2028 dönemi bütçe ve yatırım hazırlıkları başladı.. Genelgesi yayımlandı
ZABITA ÇEVRE CEZALARINI UYGULAMAYA BAŞLADI
Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ilk ders açılışı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’da
ABD 'De Minimis' muafiyeti kaldırıldı! E-ticaret gönderileri vergiye tabi!
Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi
CHP Kurultay iptal davası 24 Ekim'e ertelendi!
Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!
TOKİ'den kampanya... Borcunu öde, indirimle tapunu al!
TÜİK: Temmuz'da inşaat üretimi yıllık yüzde 24,1 arttı
“Japon Kuklası” Keçiören’de sahnelendi
  • Pazartesi 22.3 ° / 18 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 18.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.6 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı