Tarih: 14.07.2018 08:44

Diyanet İşleri Başkanlığı´ndan 15 Temmuz´a özel hazırlık

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla ülke genelinde düzenlenecek programlarla 15 Temmuz´u anlatıyor.

Diyanet işleri Başkanlığı tarafından yapılacak faaliyetler kapsamında Aksaray´a gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun, Başkanlık Vaizi Yaşar Yaprak, Ankara İl Müftülüğü Vaizi Münevver Seringüngör, Aksaray İl Müftü Vekili Yaşar Zengin, Uzman Vaiz Ali Ekici, Din Uzmanı Fehmi Üzümcü Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.

Vali Pekmez heyeti Valilik makamında kabul ederek Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Dursun Ali Coşkun´dan Aksaray´da yapılacak ziyaret, seminer ve toplantılar hakkında bilgi aldı.

Coşkun Aksaray´da Aksaray Müftülüğünce hazırlanan ziyaret programı kapsamında Kur´an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik üzerine yaptıkları sohbette 15 Temmuz´da ne olduğunu öğrencilerle karşılıklı konuşarak değerlendirdiklerini anlatan Dursun; çocukların ve gençlerin 15 Temmuz´un şuurunda olduklarını gördüklerini söyledi.

Aksaray´da yapılacak etkinliklerde din görevlilerine, kadınlara, çocuk ve gençlere yönelik bir dizi program icra edeceklerini anlatan Dursun Ali Coşkun; kendilerini kabul ettiği için Vali Pekmez´e teşekkür etti.

Vali Aykut Pekmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalarında kolaylıklar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —