Din hizmeti veren sivil toplum örgütlerinden başkan Yazgı`ya ziyaret

Din hizmeti veren sivil toplum örgütlerinden başkan Yazgı`ya ziyaret

Kurban Bayramı münasebeti ile gelen misafirlerin bayram tebriklerini kabul eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; ziyarete

                         Kurban Bayramı münasebeti ile gelen misafirlerin bayram tebriklerini kabul eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; ziyarete gelen; Hayrat Vakfı Başkanı Ekrem Taşdemir, Din-Bir-Sen Başkanı İlhan Demir, Medeniyet ve İnsan Derneği Başkanı İsmail Şeker, Somuncubaba Vakfı Başkanı Nazım Kasal, Geylani Vakfı Başkanı Hüseyin Düzgün ve Hattat Ustası Osman Demir’i makamında kabul etti.

 

                        Başkan Haluk Şahin Yazgı, din hizmeti veren Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Vakıf Başkanlarına ziyaretten dolayı teşekkür ederek “Dostluk kardeşlik gibi güzelliklerin yıl boyunca da yaşanmasını istiyoruz. Bunun içinde din hizmetleri de ayrı bir önem taşıyor. Aksaray Belediyemizin öncülüğünde Ekim Ayı sonunda Zinciriye Medresesinde kurslar açmayı düşünüyoruz. Açacağımız kurslarda Osmanlıca ve Arapça eğitim verilmesini planlıyoruz” dedi.

 

                        Aksaray Belediyesinin sunduğu hizmetleri memnuniyetle karşıladıklarını belirten Sivil toplum ve Vakıf Başkanları, heyet olarak Aksaray Belediyesine her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

 

                        Ziyarete gelen heyet, hat sanatıyla süslenmiş Ayet-el Kürsi ve Keyf Süresinden son 4 ayetinin bulunduğu ahşap oyma ahşap tabloyu Başkan Yazgı’ya hediye ettiler. Görüşme karşılıklı iyi dileklerle birlikte son buldu.

 

 

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek