Dikkat! İlimizde Bazı Yollar Kapatılacak

Dikkat! İlimizde Bazı Yollar Kapatılacak

Dikkat! İlimizde Bazı Yollar Kapatılacak

 

          Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan duyuruda şunlara yer verildi.n26 Nisan Salı günü İlimiz Ulu Cami önünden saat 12:45 de başlayıp Konya İli istikametine devam edecek olan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunun güvenli bir ortamda yapılabilmesi için başlama noktasından Konya İl sınırına kadar güzergâh boyunca aşağıda belirtilen tedbirlerin alınması uygun görülmüştür.

1-      Sabah saatlerinden itibaren Lise kavşağından Bankalar caddesine, İNG Bank kavşağından Kurşunlu Camii istikametine trafik akımı kapatılacaktır.

2-      Eski Sanayi Caddesi ve bağlantı yolları Efor Kavşağına kadar Trafiğe kapatılacak ve yol boyunca araç parkına müsaade edilmeyecektir.

3-      Atatürk Bulvarı Efor Kavşağından Şehitlik Kavşağına kadar gidiş istikameti ve bu yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatılacak ve yol boyunca araç parkına müsaade edilmeyecektir.

4-      Aksaray-Konya karayolunun Aksaray Konya istikametine saat:12:15 ile 13:30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılarak 13:30 itibari ile yol kademeli ve kontrollü olarak trafiğe açılacaktır. 

52.Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun güvenli bir ortamda yapılabilmesi için yukarıda alınacak tedbirler konusunda vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmaları ve bilgilendirilmeleri   hususu;

Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       

                                                                        



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik