Tarih: 23.04.2016 08:08

Dikkat! İlimizde Bazı Yollar Kapatılacak

Facebook Twitter Linked-in

 

          Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan duyuruda şunlara yer verildi.n26 Nisan Salı günü İlimiz Ulu Cami önünden saat 12:45 de başlayıp Konya İli istikametine devam edecek olan 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunun güvenli bir ortamda yapılabilmesi için başlama noktasından Konya İl sınırına kadar güzergâh boyunca aşağıda belirtilen tedbirlerin alınması uygun görülmüştür.

1-      Sabah saatlerinden itibaren Lise kavşağından Bankalar caddesine, İNG Bank kavşağından Kurşunlu Camii istikametine trafik akımı kapatılacaktır.

2-      Eski Sanayi Caddesi ve bağlantı yolları Efor Kavşağına kadar Trafiğe kapatılacak ve yol boyunca araç parkına müsaade edilmeyecektir.

3-      Atatürk Bulvarı Efor Kavşağından Şehitlik Kavşağına kadar gidiş istikameti ve bu yola çıkan bütün bağlantı yolları trafiğe kapatılacak ve yol boyunca araç parkına müsaade edilmeyecektir.

4-      Aksaray-Konya karayolunun Aksaray Konya istikametine saat:12:15 ile 13:30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılarak 13:30 itibari ile yol kademeli ve kontrollü olarak trafiğe açılacaktır. 

52.Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun güvenli bir ortamda yapılabilmesi için yukarıda alınacak tedbirler konusunda vatandaşlarımızın daha duyarlı davranmaları ve bilgilendirilmeleri   hususu;

Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       

                                                                        




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —