Deva Partisinin 1. Olağan Genel Kuruluna Aksaray'dan da kalabalık bir ekip katıldı

Deva Partisinin 1. Olağan Genel Kuruluna Aksaray

Deva Partisinin 1. Olağan Genel Kuruluna Aksaray'dan da kalabalık bir ekip katıldı

Deva Partisinin 1. Olağan Genel Kuruluna Aksaray'dan da kalabalık bir ekip katıldı.Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner, Ortaköy İlçe Başkanı Özgür Çakmak,İl Başkan Yardımcısı Emin Akdoğan ,İl Başkan yardımcıları ve diğer ilçe başkanları ile birlikte Ankara'daki büyük kongreye katılım sağladılar.

DEVA Partisi’nin 1’inci Olağan Kongresi, Ankara’da yapıldı. Pandemi koşulları nedeniyle hafta içi yapılan kongreye sadece parti yöneticileri ve delegeler katıldı. Konuşmasında hükümetin kayyım politikasını eleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan "Taraflı Cumhurbaşkanı, akraba damat bitirdiler ülkeyi. Şu an beka dedikleri bir kişinin şahsi bekasına dönmüş durumda" dedi. Seçime tek aday olarak giren Babacan, yeniden genel başkanlığa seçildi.Ali Babacan'ın liderliğinde 9 Mart'ta kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) seçime girme yeterliliğini sağlamak için örgütlenme sürecini tamamlamasının ardından 1'inci Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Tek aday olan Babacan, 523 delegeden 515'nin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi. 8 delegenin oyu ise geçersiz sayıldı. Genel Merkez Yönetim Kurulu'ndaki mevcut üyeler yerlerini korurken Aysun Hatipoğlu ve Özge İrem Morkoç da kurula girdi.

"Türkiye’nin DEVA’sı hazır” sloganıyla yapılan kongre, Covid-19 salgını nedeniyle önlemler eşliğinde Ankara Atatürk Spor Salonu’nda toplandı. 81 ilde teşkilat çalışmalarını tamamlayan, 43 ilde kongrelerini yapan DEVA Partisi’nin büyük kongresine sadece parti yöneticileri ve delegeler davet edildi.

 



Aksaray’da Şap Aşılaması ve İşletme Güncellemesi Uyarısı
Başkan Dalgıç, Uğur Mumcu davası duruşmasına katıldı
AK Parti’li Açıkkapı’dan CHP’li belediyelerin deprem yardımlarına eleştiri
100 yılın sosyal sorumluluk projesi hayata geçiyor
Ankara Keçiören'de Başkan Özarslan'ın istifasına CHP Meclis Grubu’ndan tepki
Her iki yolcudan biri İstanbul'dan havalandı! Ocak'ta 17,8 milyon yolcu 'hava'dan yararlandı!
Gümrükteki teminatlar artık elektronik ortamda takip edilebilecek
İletişim'den "Epstein paylaşımlarına erişim engeli" iddiasına yanıt
İletişim'den 'Asrın İnşası Güçlü Türkiye’nin İhya Vizyonu' paneli
Ankara’da tekerler farkındalık için döndü
Gümrükler Muhafaza’dan 2026’ya güçlü başlangıç
Yeşilay uyardı: E-sigara gençler için büyük tehdit
MHP’den Alparslan Türkeş’in kabrine ziyaret
Bahçeli: Giden gitmiştir, öz buradadır
ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN 2026 YILI İÇİN TURİZM VURGUSU
  • Pazartesi 8.4 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 8.6 ° / 5.4 ° false
  • Çarşamba 7.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı