Denizli’de tesettürlü kadına hakarete gözaltı!

Denizli’de tesettürlü kadına hakarete gözaltı!

Denizli’de tesettürlü kadına hakarete gözaltı!

Denizli’de halk otobüsünde tesettürlü bir kadına kıyafeti nedeniyle hakaret eden ve tartışmaya yol açan S.E. adlı şüpheli, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Olay, ‘Kasten Yaralama’, ‘Hakaret’ ve ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik veya Aşağılama’ suçlarından adli işlem başlatılmasıyla sonuçlandı.

ANKARA (İGFA) - Denizli’de bir halk otobüsünde yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan olayda, tesettürlü bir kadına yönelik hakaret ve tartışma olayıyla ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın harekete geçtiğini ve şüpheli S.E.’nin gözaltına alındığını duyurdu.

Hatırlanacağı gibi olay, otobüste iki kadın arasında yaşanan tartışmayla başlamış, S.E.’nin tesettürlü bir kadına kıyafeti üzerinden hakaret etmesi ve fiziksel tartışmaya girmesiyle büyümüştü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine inceleme başlatan yetkililer, şüpheli hakkında ‘Kasten Yaralama’, ‘Hakaret’ ve ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik veya Aşağılama’ suçlarından adli işlem başlattı.

İçişleri Bakanlığı, basın ve kamuoyuna yaptığı açıklamada, konunun titizlikle takip edildiğini belirterek, “Denizli’de meydana gelen ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntüler incelenmiştir. Şüpheli S.E. gözaltına alınmıştır. Basın ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.



Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti
Denizli’de tesettürlü kadına hakarete gözaltı!
Türkiye'den ABD’nin İran’a saldırısına sert tepki! Bölgesel çatışma küresel boyuta taşınabilir
Fahrettin Altun: Saldırı kaos ve karmaşaya yol açacak
2025 YKS sınavları tamamlandı... 2,5 milyon öğrenci ter döktü
Türkiye’den savunma sanayiinde bir ilk... MKE, MOD184'ü seri üretime hazırladı
Türkiye yenilenebilir enerjide büyük adım attı... Rüzgar ve güneş yüzde 30’u aştı
Ankara'da özel gereksinimli bireylere Ağız Ve Diş Sağlığı eğitimi
Küresel ulaşımın yol haritası İstanbul'da çizilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile görüştü
İçişleri Bakanlığı'ndan Afet Yönetmeliği... Hasar tespit süreçleri düzenleniyor
540 firmaya Dahilde İşleme İzni verildi
Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı
Ankara Keçiören'de teknoloji dolu eğlence
Trafikte havadan karadan sıkı denetim
  • Pazartesi 26 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Salı 28.2 ° / 12.6 ° Güneşli