DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Dr. Cihangir Fikri Saatcioğlu güven tazeledi

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Dr. Cihangir Fikri Saatcioğlu  güven tazeledi

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Dr. Cihangir Fikri Saatcioğlu güven tazeledi

Başarılı işadamı Dr.Cihangir Fikri Saatçioğlu , Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanlığına yeniden seçildi. Üçüncü kez başkanlık görevine getirilen Saatçioğlu , yeni dönemde de büyük projelere imza atacaklarını aktardı.

İki yılda bir düzenlenen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri Seçimli Genel Kurulu,  20 Ocak 2024 tarihinde İstanbul’da DEİK üyelerinin katılımları ile gerçekleşti.
BAŞARILI BAŞKANIN 3. DÖNEMİ
Üyelerin güven oyunu alarak üçüncü defa başkanlık görevine getirilen Saatçioğlu , yeni dönemde de büyük projelere imza atacaklarını kaydetti. Ticari diplomasinin önemine de vurgu yapan Dr.Cihangir Fikri Saatçioğlu  Ticarette Türkiye'nin dünyada söz sahibi bir ülke olduğunu söyledi.
MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Seçimlerin büyük bir coşku içerisinde geçtiğini ve yeniden başkanlık görevine getirilmesinden duyduğu gururu ve mutluluğu dile getiren Saatçioğlu ; "Türkiye ile Tacikistan arasındaki ekonomik ilişkileri en üst düzeye çıkartmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda ekip olarak gece gündüz demeden çalışmaya dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz. Türkiye ihracat vizyonunu her geçen gün genişletirken, biz de Türkiye ve Tacikistan arasında yeni ihracat köprüleri inşa etmek için mücadelemizi kaldığımız yerden sürdüreceğiz" dedi.
Saatçioğlu , konuşmasını şöyle sürdürdü;
''DEİK olarak sadece sorumlu olduğumuz konseylerde ve ülkelerde değil , dünyanın her yerine uzanmaya çalışıyoruz. Mesela iştigal konum olan gıda sanayiinde Avrasya  bölgesinde Rusya ,Ukrayna ,Özbekistan gibi  ülkelerde de  projelerimiz var.Bizler elimizden geldiğince DEİK ailesi olarak birbirimize her bölgede her ülkede destek oluyoruz.Türkiye ile Tacikistan arasında belirlediğimiz 1 milyar Dolar Dış Ticaret Hacmi hedefimizi de bu dönem gerçekleştireceğiz . Ülkemize hizmet etmeye ve DEİK çatısı altında başarılara imza atmaya devam edeceğiz.''



Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de