DEFTERDAR ARSLAN VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA ATSO’DA

DEFTERDAR ARSLAN VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA ATSO’DA

 

Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Defterdar Yardımcısı Vekili Tülay Enekci, Gelir Müdür Vekili Mustafa Baysal, Muhakemat Müdürü Lokman Mucur’dan oluşan Defterdarlık Heyeti, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Meclis Üyesi Gürsel Özkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Vergi Haftasını Kutladı.

Aksaray İş Dünyasının Vergi Ödemelerinde üzerine düşeni her zaman yerine getirdiğini dile getiren defterdar Uğur Arslan, ATSO Başkanı Göktaş’a çalışmalarından ve Aksaray’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Defterdarlık Heyetini ATSO’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklama da; “Aksaray Defterdarımız Uğur Arslan ve beraberinde ki heyete, Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.

Dünya genelinde tüm devletlerin en büyük gelir kaynağı, vergi kalemlerinden oluşmaktadır. Bu vergiler ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler yerine getirilir ve huzurlu bir yaşam sürülmesi için çalışmalar yapılır. Bu noktada bizlerde dahil olmak üzere her bireyin vergi konusunda bilinçli ve bilgili olması gerekmektedir. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve daha güzel bir Türkiye olabilmesi için verginin önemi de bir o kadar artmaktadır. Bunun için vergi dairemize ve her kuruma görev düşmektedir. Bu düşüncelerim ile Ekonomimizin lokomotifi olan vergi gelirlerini toplayarak ülkemizin mali ve sosyal yapısına katkı sağlayan vergi dairemize ve çalışanlarına Defterdarımız huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.



Bebek ölümleri ile ilgili kapsamlı rapor TBMM'de
TBMM Plan ve Bütçe'de Türkiye Varlık Fonu'nun denetim raporları görüşülüyor
Konya Büyükşehir'den Mansur Yavaş'a su yanıtı
Bakanlıktan 'gece kulübünde çocuk çalıştırılıyor' iddialarına net yanıt
Ara tatilde demiryoluna ek sefer ve vagon takviyesi... 24 bin 24 kişilik ek kapasite
Bursa Nilüfer'in yatırımlarına 'Özel'den temel atma sözü
Gümrüklerde dijital dönüşüm... İhracatçıya özel PIN ile güvenli veri erişimi
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray’a Veda Etti
Temassız ödemelerde şifresiz limit 2 bin 500 TL oluyor
Tavuk eti üretimi 233 bin tonu aştı
Trabzon Büyükliman’a gölet müjdesi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN 2025’TE 9 BİN 250 VATANDAŞA BERBER VE KUAFÖR HİZMETİ
ŞEHİR GENELİNDE İZİNSİZ TENTE VE ÇIKMALARA DENETİM ARTIRILDI
AKSARAY’DA KADINLARA YÖNELİK MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI
BAŞKAN AKTÜRK: 2025 YATIRIM YILI OLDU
  • Perşembe 8.9 ° / 5.7 ° false
  • Cuma 6.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 3.8 ° / 1.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu