Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Libya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe ile gerçekleştirdiği görüşmede, Türkiye’nin Libya’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.
Türkiye’nin bölgedeki güvenlik ve istikrarın sağlanması için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasındaki enerji başta olmak üzere birçok alanda iş birliğinin önemine dikkat çekti. Erdoğan, Türkiye ve Libya’nın Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerini korumak için yürütülen dayanışmanın sürdürüleceğini vurguladı.
İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre görüşmede ayrıca ikili ilişkilerin güçlendirilmesi ve bölgesel iş birliği konuları kapsamlı şekilde ele alındı.
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
- Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false
- Pazartesi 8.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







