Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in yaptığı zulüm siyasetidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in yaptığı zulüm siyasetidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere saldırılarına tepki gösterdi. Türkiye'nin saldırılar karşısında sessiz kalamayacağını ifade eden Erdoğan, "Mescid-i Aksa'ya el uzatılması, Harem-i Şerif'in kutsiyetinin ayaklar altına alınması kırmızı çizgimizdir" dedi.

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerle bir araya geldiği iftar programında konuştu.

İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki gösterek Erdoğan, "İsrail yönetiminin tüm ikazlara rağmen estirdiği şiddet dalgasının arkasında içeride yaşadığı sıkışmışlığın yattığı anlaşılıyor. Bunun adı zulüm siyasetidir" dedi.

"İsrail polisinini ibadet eden sivillere ses bombalarıyla saldırmasını kınıyoruz" diyen Erdoğan, "İsrail polisinin uyguladığı zulüm ve provokasyon siyasetidir. Türkiye bu saldırılar karşısında asla sessiz kalamaz. Mescid-i Aksa bizim kırmızı çizgimizdir. Filistinli kardeşlerimiz asla yalnız değildir. Bu saldırıları kınıyor ve durdurulması çağrısında bulunuyorum. Sizler toplumumuzun sağduyu adreslerisiniz. Salgın döneminde dünyada emekliler ölüme terk edilirken sizler bizim hizmet noktamız oldunuz. 2 milyon 250 bin vatandaşımızı EYT ile bu geniş aileye katılma imkanı tanıdık. Çalışırken olduğu gibi emeklilik döneminizde de sizlerin hep yanınızda olacağız. Türkiye Yüzyılını sizlerin ufkuyla genişleteceğiz" diye konuştu.

https://youtu.be/nN4IugBBjkY



ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu

Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti