Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denetimlerimizi sıkılaştıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denetimlerimizi sıkılaştıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denetimlerimizi sıkılaştıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın rızkına göz dikenlere göz açtırmamakta kararlı olduklarını belirterek, fırsatçılık sorununa karşı denetimleri sıklaştıracaklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 4 saate yakın süren Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada yerel kalkınma hamlesine yönelik çalışma içerisinde olduklarını söyledi. 

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Konya Ovası'na, özel olarak odaklanacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bölgelerde sulama yatırımlarını tamamlamayı, akıllı tarım uygulamalarına hızla geçmeyi, kırsal ekonomileri çeşitlendirmeyi ve turizm gelirlerini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

12'nci Kalkınma Planı'yla uyumlu hazırlanan Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi'ni de yakında kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel sektör için 'Yerel Kalkınma Hamlesi' teşvik programını da önümüzdeki haftalarda ilan edeceklerini duyurdu.

Türkiye'nin ticari hayatını zehirleyen fırsatçılık sorununa karşı aldıkları tedbirleri yakından takip ettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşın rızkına göz dikenlere göz açtırmamakta kararlıyız. Fahiş fiyat artışı yapanlar ile etiket oyunlarıyla milletimizi kandırmaya çalışanlara karşı denetimlerimizi daha da sıkılaştıracağız. Pek çok sektörde tamahkârlıktan kaynaklı fiyat köpüğünün yavaş yavaş ortadan kalktığını görüyoruz. Önümüzdeki dönemde bu daha da hızlanacaktır." diye konuştu.



'Yüzyılın Konutları'na başvurular 10 Kasım'da başlıyor... Bakan Kurum detayları paylaştı
Kalecik için KALEDEF’te ortak akıl toplantısı
ABB'den Polatlı'ya özel kültür merkezi
Ankara Keçiören'de yöresel lezzetlerde final heyecanı
ASKİ Spor'dan Çin'de tarihi başarı
Trugo üst üste üç aydır zirvede
AK Parti'de 5 İl Başkanlığı'na yeni atama
Modüler Aile Eğitim Programı 61 ilde yaygınlaşıyor
Akkuyu Nükleer Ulusal Çocuk Yarışması sonuçlandı
Arpa ve mısır ithalatında tarife kontenjanı güncellendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Zafer Günü için Bakü'de
Türkiye-Rusya Karayolu Taşımacılığı Anlaşması onaylandı... Yük taşımacılığı kolaylaşacak
"İlk Öğretmenim Ailem" uygulamasına yeni içerikler eklendi
CSO Ada Ankara’da arabalı sinema keyfi
Merkez'den 3 ödeme şirketine son darbe! Pay Fix, İninal ve Aypara'nın lisansları iptal
  • Cumartesi 17.6 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Pazar 18.9 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 15.4 ° false