Tarih: 22.11.2019 19:23

Çölkesen 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Çölkesen şunları söyledi. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından ise gelişmiş olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerimizdir.

Geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimiz, vatanın her karış toprağında hiçbir koşul ve zorluk tanımaksızın ifa ettikleri kutsal görevleriyle, kıymetlerini her zaman en müstesna yerde korumaktadırlar.

Öğretmenlik, çocuklarımıza eğitim veren bir meslek olduğu gibi dokunmayı, hissetmeyi, sevmeyi ve hoşgörüyü de öğreten çok önemli bir meslektir. Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir. 

Her türlü zorluğa rağmen memleket sevdasını çoçuklarımıza anlatan, milli birlik ve millet olma bilincinin oluşmasında önemli katkılar sunan yine eli öpülesi öğretmenlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü" nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —