ÇOGEP Programı kapsamında 40 çocuğum Ihlara vadisini gezdi

ÇOGEP Programı kapsamında 40 çocuğum Ihlara vadisini gezdi

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi.

          Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. Çocuk ve Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesini amaçlayan Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) 2012 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulmuştur.

          “2014 yılında Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı’na (ÇOGEP)  ilimiz de dahil edilmiştir. Bu kapsamda, Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geleceğimiz Gençlerimiz” projesi Emniyet Genel Müdürlüğü Proje Değerlendirme Kurulu tarafından onaylanmış ve yürütülmeye başlanmıştır. Projemiz hedef grubunda bulunan çocuklarımızla ilgili faaliyetlerimiz kapsamında 18.10.2014 günü 40 (kırk) çocuk ile İlimizin tarihi ve turistik yerlerinden olan Ihlara Vadisi'ne gezi düzenlenmiştir. Geziye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri eşlik etmişlerdir.

Faaliyet kapsamında sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra Ihlara Vadisi gezilmiş, gezinin ardından ilimiz Polisevinde öğle yemeği yenilmiştir. Çocuklar geçirdikleri bu eğlenceli günün sonunda ikametlerine bırakılmışlardır.

 

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik