ÇOCUK TİYATROSU MAYSA VE BULUT İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

ÇOCUK TİYATROSU MAYSA VE BULUT İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Aksaray Belediyesi Aksaray Kültür Merkezi’nde çocukların beğenisine sunulan ‘Maysa ve Bulut’ tiyatrosu büyük ilgi gördü. 

TRT Çocuk’un sevilen oyunu Maysa ve Bulut Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde Aksaray’da tiyatro severlerle buluştu. Bir Yörük ailenin yaşamını anlatan çocuklara oba hakkında bilgi veren, çocukların dürüst olması ve çocuklara öğütler veren sevilen çizgi film Maysa ve Bulut izleyen çocukları hem güldürdü hem bilgilendirdi. 

Oyunu izlemeye gelen çocuklar ve velileri, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e, böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkür etti. 

Seçildiği günden bu yana, kültür ve sanata verdiği değeri, düzenlediği etkinliklerle gösteren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da kültür-sanat alanındaki eksiğini kapattıklarını belirterek, "Kültür ve sanat alanında yaptığımız etkinliklerle, adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Özellikle çocuk tiyatrolarımızı halkımızla buluşturuyoruz. Bu güzel etkinliğe ilgi gösteren çocuklarımıza ve velilerine teşekkür ediyorum" dedi.

            



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek