Tarih: 03.12.2014 00:00

Cihangir Fikri Saatcioğlu Yurtdışı İş Heyetinde

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki İşadamları Heyetinin Yunanistan Ziyareti ve Türkiye-Yunanistan İş Forumu, 5-6 Aralık 2014, Atina da

Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Dönem Toplantısı vesilesiyle,Başbakanı Ahmet Davutoğlu 5-6 Aralık 2014 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda DEİK tarafından düzenlenecek Türk işadamları heyeti ile birlikte Atina/Yunanistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Anılan ziyaret kapsamında, DEİK/ Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ve Yunanistan Girişimciler Federasyonu (SEV) işbirliğinde iki ülke iş dünyası temsilcilerinin geniş katılımıyla “Türkiye-Yunanistan İş Forumu”nun düzenlenmesi planlanmıştır.

Denizcilik, turizm, bankacılık, finans, gıda, inşaat ve taahhüt sektörlerinde karşılıklı işbirliği ve yatırım fırsatlarının öncelikle ele alınacağı Forum’da, firmamız Çift Kartal Değirmen Mak Taş San Tic A.Ş adına   Hemşerimiz Cihangir Fikri Saatcioğlu  Yunanlı muhatapları ile ikili görüşme imkanı bulacaktır. Anılan İş Forumu’nu her iki ülke Başbakanları ile birlikte çok sayıda Bakanın onurlandırmaları beklenmektedir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —