CHP'li Öztrak: "Dert çözecek kimse kalmadı"

CHP

CHP'li Öztrak: "Dert çözecek kimse kalmadı"

Veysel KILIÇ (NEVŞEHİR)
CHP’nin ekonomi kurmayları Nevşehir’de bir araya geldi. Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası toplantı salonunda yapılan programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İş insanları, STK temsilcileri, esnaflar, çiftçiler ve 9 İl’in Milletvekilleri katılım gösterdi.
Ekonomik sıkıntılar, pandemi döneminde yaşanan gelişmelerin görüşüldüğü programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Nevşehir’de olmaktan ve Nevşehir’in iş insanlarına hitap etmekten mutluluk duyduğumuz belirtmek isterim. Biliyorsunuz ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. 2020 yılında başlayan pandeminin ciddi sıkıntılar yarattığını biliyoruz. Ancak 2018 yılından bu yana Türkiye sürekli patinaj yapıyor. Ekonomide, kamu yönetiminde çok büyük sıkıntılar var. Milletimiz büyük bir burhanla karşı karşıyadır" dedi.
“DERT ÇÖZECEK KİMSE KALMADI”
Dert anlatacak ve çözecek kişiler kalmadığını vurgulayan Öztrak, “Önceden daire müdürüne dert anlatınca çözerdi. Şimdi Bakanın dahi sözü geçmiyor. Cumhurbaşkanlığı denilen ucube düzen her şeyi alt üst etti.  Ülkemizde Cumhurbaşkanı tüm toplumu kucaklayan bir sistemdir. Ancak ne yazık ki bu bir açık haline geldi ve herkesi kucaklanmamaya başlanıldı. Yargıda dahi yetkisizlik ortaya çıktı" dedi. Çiftçi sorunlarına da değinen Öztrak, şimdiki rakamlarla ne çiftçilik, nede hayvancılık yapılabildiğini söyledi.
Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilirken, Nevşehirli iş insanları CHP heyetine sorularını iletti. Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında heyet, daha sonra Ürgüp’te bulunan bir Dinler Otel’de turizmciler ile buluştu. 



TÜBİTAK burslarına zam! Lisans ve lisansüstü öğrencilere yeni destekler
Yeni maden rehabilitasyon yönetmeliği yayımlandı
En düşük emekli aylığı 20 bin TL oldu
Nevim Suvar’a meslektaşlarından tam destek
17 ilde siber dolandırıcılık operasyonu: 118 şüpheli yakalandı
BBBUS hattı Havaist’e devredildi! CHP’li Bursa Milletvekilleri karara tepkili
Aksaray’da 74 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mustafa Yalçın'dan Ankara çıkarması
3 ilin emniyetine atama! Bilecik ve Yalova merkeze alındı!
Ankara Keçiören'den hayat kurtaran eğitim
AK Parti’li Kılıç: Terörle mücadele tercih değil, devletin meşru sorumluluğudur
Türkiye yağış altında... Kuvvetli yağmur, yoğun kar ve fırtına uyarıları peş peşe geldi
PET-KOZ Derneği’nden Türkiye Genelinde Anlamlı Dayanışma: “Mecburi Hizmette Yalnız Değilsiniz!” Projesi Kadın Doğum Alanında Örnek Bir Model Sunuyor
Hakkari’de 860 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
MSB: 22 günde hudutlarda 346 kişi engellendi
  • Cuma 11 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.4 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12.8 ° / 8.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı