CHP'li Onursal Adıgüzel istifa etti!

CHP

CHP'li Onursal Adıgüzel istifa etti!

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim sürecini yönetemediği gerekçesi ile hakkında oluşan olumsuz kanaat nedeniyle 2018 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden ayrıldı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i seçim sürecini yönetemediği gerekçesi ile görevden aldı.

Onursal Adıgüzel de Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum" dedi.

Hatırlanacağı gibi, seçim akşamı seçim sonuç ekranı yayınlamadıkları için eleştirilmişti.

https://twitter.com/onursaladiguzel/status/1658208002573230080



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan futbolda yasa dışı bahis tepkisi: Bu skandallar bizi üzdü!

Erkan Aydın Bursaspor coşkusunu çocuklarla yaşadı

Gran Fondo'da 2026 yılı yarış takvimi belli oldu

Konya'nın potasında üst üste üçüncü galibiyet

Bursa Nilüfer'in Sultanları deplasmandan galibiyetle döndü

Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde

Engelleri aşarak İzmir'e gurur yaşattılar!

Ankara Büyükşehir'den 'Voleybolcu Fabrikası'na destek

Bursa Osmangazili badmintoncu adını zirveye yazdırdı

Diplomatik Kayak Yarışı Erciyes'te yapılacak