Tarih: 08.10.2020 19:50

CHP Merkez İlçe Başkanı Esen Uz Sökmen Mahalle ve Köylerde Vatandaşı Dinledi

Facebook Twitter Linked-in

   Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı çalışmalarına devam ediyor. Merkez İlçe Başkanı Esen Uz Sökmen ve yöneticileri Adnan Gökçe, Bekir Gündüz, Gülay Er, Gül Karagöz, Sibel Muştu ve Osman Kaynak merkeze bağlı İncesu, Yalman ve Karakuyu köyleri ile Meydan, Hasas ve Coğlaki Mahallelerinde vatandaşlarla görüştüler, vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediler.
      Yapılan köy ziyaretlerinde tarla ekimi yapan çiftçilerle görüşen Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimi,  yüksek gübre fiyatlarından, mazota sürekli yapılan zamlardan, banka borçlarından çiftçilerin artık ekim yapamayacak duruma geldiğini gördüklerini ifade ettiler. Çiftçiler kaldırdıkları üründen elde ettikleri gelirin ancak maliyetlerini karşıladığını, emeklerinin karşılığını alamadıklarını ve bu şekilde devam ederse artık ekim yapamayacaklarını dile getirdiler.

       Yine yapılan bu köy ziyaretlerinde köylerde internet sıkıntısı yaşandığı için öğrencilerin Pandemi sürecinde uygulanan uzaktan eğitim programına katılmakta zorluklar yaşadığını belirttiler.

      Esen Uz Sökmen; köy ve mahallelerde vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını dinlemeye devam edeceklerini ve çözüm üretebilecekleri konularda her zaman vatandaşların yanlarında olacaklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —