Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Milletimizin Desteği İle Güzel Yarınlara Erişeceğiz Dedi

CHP  İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Milletimizin Desteği İle Güzel Yarınlara Erişeceğiz Dedi

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Milletimizin Desteği İle Güzel Yarınlara Erişeceğiz Dedi

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada şunlara yer verşldi.14 Mayıs seçimlerinin en aktif partisi olan CHP’de beş isim daha Aksaray Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İl Başkanı Hacı Ali Keleş, aday adaylığı taleplerinin CHP’nin halktan gördüğü desteğin bir yansıması olduğunu belirtti. 

Partimiz Her Geçen Gün Biraz Daha Büyüyor

İşletmeci Döndü Kocagöl, Çiftçi Yonus Sürücü, Eğitimci Eren Özdaş, Esnaf Gürsel Keskin ve Berrin Özan, CHP’ye, Aksaray Milletvekilliği için aday adaylığı başvurunda bulundu. Tüm aday adaylarına teşekkür eden ve her bir ismin toplumsal gerçekliklere hâkim, sorunları bilen ve çözüm adına üretken isimler olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, “İktidar yürüyüşümüz devam ediyor ve partimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Toplumumuzun her ferdi bizim için çok özel ve kıymetli. Milletimizin desteği ile güzel yarınlara ulaşacağız. İnanıyoruz ve başaracağız” dedi. Keleş, tüm aday adaylarına seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

“Kadınlar, Siyasetin de Tam Ortasında Olmalı”

CHP’den Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Ortaköy İlçesi Kadın Kolları Başkanı Döndü Kocagöl, Anadolu’daki kadınların yaşadığı geçim sıkıntısını çok iyi bildiğini söyledi. Kendisinin de iki çocuk annesi bir işletmeci olduğunu ve kadınların aktif siyasette yer alması gerektiğini ifade eden Kocagöl, “İktidara geldiğimizde uygulayacağımız ‘Aile Destek Sigortası’ ile kadınlarımızın yükünü hafifleteceğiz ve tarım-hayvancılık yapan kadınlarımızın güvencelerini sağlayacağız. Kadınlar hayatın her alanında olduğu gibi siyasetin de tam ortasında olmalı.Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğindeki hizmet yarışında ben de varım” dedi. 

“Halkın İçinde Bulunduğu Tüm Sıkıntıları Biliyoruz”

Çiftçi Yonus Sürücü de CHP iktidarında tarım ve hayvancılıkla uğraşan geniş çevrelerin tüm sorunlarından kısa sürede kurutacağını söyledi. Tarım ve hayvancılığın yanı sıra nakliyecilikle uğraştığını, hem sektör mensuplarının hem de mesleki anlamda geniş kitlelerle bir araya geldikleri için toplumun sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Sürücü, “Halkın içinde bulunduğumuzdan tüm sıkıntıları biliyoruz ve bizler de aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Yaşanan sorunların çözümü ancak siyaseten ortaya konulabilecek formüllerle mümkün. Bugün ülkemizde bu formülleri üretebilecek ve uygulayabilecek en büyük güç CHP ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi. 

“İktidarımızda Güzel Günler Göreceğimize İnanıyorum”

Eğitimci Eren Özdaş da CHP’den aday adaylığını Mustafa Kemal Atatürk’ün “’Milletin kaderini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır” sözleriyle açıkladı.Deprem felaketi başta olmak üzere ülkede yaşanan tüm sorunların dayanışma içinde aşılacağını ve bu dayanışmayı da Millet İttifakı’nın sağlayabileceğini söyleyen Eren Özdaş, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünde kendisine destek vermekten ve 28. Dönem Genel Seçimlerinde Milletvekilliğine aday adaylığımı açıklamaktan büyük bir onur duymaktayım. İktidarımızda güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.

“Gariban Vatandaşı Kendi Dertleriyle Baş Başa Bıraktılar”

Gece-gündüz demeden çalışan çiftçinin, esnafın, asgari ücretlinin sorunlarını çok iyi bildiğini bu insanların emeklerinin karşılığını alamadığını söyleyen iş insanı Gürsel Keskin, iktidarın bir takım vaatler dışında topluma bir şey veremediğini kaydetti. Milletin 21 yıldır AK Parti’yi iktidar yaptığını ancak gelinen noktada yine aynı milletin derdini anlatacak bir vekil bulamadığını dile getiren Keskin, “21 yıldır ‘uçtuk uçuyoruz, başkanlık sistemine geçelim uçacağız’ diyenler, sadece kendi eş, dost ve akrabalarını uçurdular. Gariban vatandaşı ise kendi dertleriyle baş başa bıraktılar. Bu iktidarın gitme vakti geldi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte ülkeye barış, umut, huzur gelecek” dedi.

“Ülkede ve Şehirde Başarılı İşler Ortaya Koymak İçin Adayım” 

Cumhuriyetin 100’üncü yılında hak ve kazanımları geliştirmenin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanın en temel amaçları olduğunu söyleyen İş İnsanı Berrin Özan,hem Türkiye’de hem de Aksaray’da başarılı işler ortaya koymak için aday olduğunu belirtti. Aksaray’ın büyük bir cezaevine sahip olma özelliği ile değil, nitelikli eğitim veren kurumlara sahip olma özelliği ile anılmasını arzu ettiklerini de ileten Özan, “Umudumuz gençlerde ve kadınlardadır. Kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyorum. Kadın istihdamının artması gerektiğini düşünüyorum. Geçici çözümler değil, kalıcı çözümlerin bir parçası olmak için adayım” dedi. 

CHP, aday adaylığı açıklamaları münasebetiyle gün içinde büyük bir yoğunluk yaşadı. Başvuru süreci 20 Mart’ta tamamlanacak. 

 



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu