CHP Genel Başkanı Özgür Özel Aksaray’da: “Biz Buraya Miting Yapmaya Değil, Hak, Hukuk, Adalet Aramaya Geldik”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Aksaray’da: “Biz Buraya Miting Yapmaya Değil, Hak, Hukuk, Adalet Aramaya Geldik”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Aksaray’da: “Biz Buraya Miting Yapmaya Değil, Hak, Hukuk, Adalet Aramaya Geldik”

:Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Aksaray’da düzenlenen demokrasi ve adalet temalı buluşmada vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında önemli mesajlar veren Özel, etkinliğin bir miting değil, hak arayışı olduğunu vurguladı.

“İmamoğlu’na Yapılan, Tüm Demokrasiye Yapılmış Bir Darbedir”

Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğuna da değinen Özel, “Bugün burada yalnızca Aksaray için değil, haksız yere tutuklanan Ekrem İmamoğlu için de konuşuyorum. Ona yapılan, sadece bir kişiye değil, tüm demokrasiye yapılan bir darbedir,” ifadelerini kullandı. Özel, adalet çağrısını yineleyerek İmamoğlu’nun serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Özdemir: “Bu Bir Siyasi Darbedir”

CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir de miting alanında yaptığı konuşmada, Ekrem İmamoğlu’nun okuduğu bir şiir nedeniyle yargılandığına dikkat çekerek, “Bu dava sadece bir kişiyi değil, halkın iradesini hedef almaktadır. Bu bir siyasi darbedir,” dedi.

“Hak, Hukuk, Adalet” Sloganları Yükseldi

CHP’nin Aksaray buluşması, demokrasi ve adalet vurgusuyla dikkat çekti. Alanı dolduran vatandaşlar, sık sık “Hak, hukuk, adalet” sloganları atarak destek verdi.

 



Bursa Nilüfer'in yatırımlarına 'Özel'den temel atma sözü
Gümrüklerde dijital dönüşüm... İhracatçıya özel PIN ile güvenli veri erişimi
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray’a Veda Etti
Temassız ödemelerde şifresiz limit 2 bin 500 TL oluyor
Tavuk eti üretimi 233 bin tonu aştı
Trabzon Büyükliman’a gölet müjdesi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN 2025’TE 9 BİN 250 VATANDAŞA BERBER VE KUAFÖR HİZMETİ
ŞEHİR GENELİNDE İZİNSİZ TENTE VE ÇIKMALARA DENETİM ARTIRILDI
AKSARAY’DA KADINLARA YÖNELİK MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI
BAŞKAN AKTÜRK: 2025 YATIRIM YILI OLDU
Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği için İstanbul'da buluşacak
Gemi ve su araçları için yeni dönem... 12 metre eşiği değişti
Kasım'da ihracatın değeri arttı, miktarı azaldı
İçme sütü ve tereyağında düşüş... Ayran ve kefir üretimi arttı
Ankara Keçiören’de Türk halk müziğine keyifli yolculuk
  • Çarşamba 4.7 ° / 0.6 ° false
  • Perşembe 8.9 ° / 5.7 ° false
  • Cuma 6.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu