Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Ceylan;“İstikbalimizi ilgilendiren meselelerimizi birlik içinde hükümetimizle el ele çözeceğiz” dedi

Ceylan;“İstikbalimizi ilgilendiren meselelerimizi birlik içinde hükümetimizle el ele çözeceğiz” dedi

Türkiye’nin yoğun seçim maratonun geride kaldığını 2023 hedeflerine ulaşılabilmesi için bundan sonra hükümetin hizmetlere yoğunlaşacağını belirten Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları  Birliği Başkanı Doğan Ceylan ”Bizde Aksaray’ımızın istikbalini 1. Ve 2. Derecede ilgilendiren hizmetlerimizi ilimizdeki diğer Meslek Odaları, STK’larla Kanaat önderlerimiz, Ak Parti il teşkilatının yanında Milletvekillerimizle oluşturacağımız ortak akılla gerçekleştirilmelerini sağlayacağız ”dedi.

BİRLİK İÇİNDE DEVLETİMİZ VE HÜKÜMETİMİZE DESTEKLE TÜM SIKINTILARIMIZI RAHATLIKLA AŞARIZ!

 Her şeyin başının iyi niyet ve bu niyetin samimi diyaloglarında olduğunu belirten Doğan Ceylan”

    Ülkemiz şu anda var gücüyle bir taraftan on yıllardır başımıza bela edilen bölücü terör örgütü ve dini kullanan terör örgütü olmak üzere büyümemizi, gelişmemizi istemeyenler tarafından maddi ve manevi olarak finanse edilenlerle devletimiz yurt içi ve dışında var gücüyle mücadele ediyor.

   Terör örgütleri ve onların ağababalarıyla  var gücüyle mücadele eden devletimiz ve hükümetimiz aynı zamanda ülkemizin her konuda kalkınması, büyümesi ve kendi kendine yetmesi çabalarını da kesintisiz olarak devam ettirerek 2023 hedeflerine emin adımlarla ulaşmamızın çalışmaları yapılıyor.

   Bu ülkenin vatandaşlarının temsilcileri olan siyasiler, mahalli olarak tüm Meslek Odaları ,Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat önderleri, parti teşkilatları olarak samimi iş birliği yaparak daha önce olduğu gibi şimdide devletimizin ve hükümetimizin yanındayız.

   Bu samimi iş birliğimizle ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlara ilerlerken Aksaray olarak ta bu program çerçevesinde istikbalimizin 1. Ve ikinci en önemli yatırımları olmak üzere diğer tüm meselelerimizi el ele çözeriz.

AKSARAYIN ÖNCELİKLİ MESELESİNİN İLKİ İLİMİZİ LİMANLARLA, HAM MADDE MERKEZLERİNE BAĞLAYACAK OLAN AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİR YOLUNUN HİZMETE AÇILMASIDIRI!

   Aksaray’ın en önemli  meselesi 1845-1920,1933-89 yılları arasındaki toplam olarak 131 yıl süren iki ilçelik esaretinin ana sebebi olan demiryolu hatları dışında kalmasının sebep olduğu olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için 13 Ekim 1920 günü Atatürk’ün teklifi ile Aksaray’ın 1. İlçelik esaretinden çıkarılmasını sağlayan 40 Numaralı kanun görüşülürken Burdur Milletvekili Soysalı İsmail Süphi bey tarafından gündeme getirilen.

   Ak Parti tarafından ise 2004 Mahalli seçimlerinde verilen  ve o günden şimdiye kadar en yetkili ağızlar tarafından defalarca tekrarlanan 2017 yılında yatırım programına alınan şu anda ihale aşamasında olan ilimizi Limanlarla Ham madde merkezlerine bağlayacak olan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattımızın bitim tarihide belli olacak şekilde ihalesi yapılmalı.

2. MESELEMİZ AKSARAYIN 2 İLÇESİYLE , 8 İLÇENİNDE CAN DAMARI OLAN ETRAFINDA 75000 KİŞİYE EKMEK GÖTÜREN 15000 KİŞİNİN ÇALIŞTIĞI 1MİLYON KİŞİNİNDE CAN DAMARI OLAN E.90’IN ANKARA/NİĞDE OTOBANINDAN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENECEK TEDBİRLERİN ALINMASINDA!!!

   İlimizin 2. en önemli meselesi ise hiç şüphesizi  Aksaray merkeziyle birlikte Sarıyahşi ve Ağaç ören ilçelerimizle birlikte güzergahtaki Şereflikoçhisar ,Evren, Kulu, Cihanbeyli, Haymana, Altunhisar, Ereğli ve Ulukışla ilçeleri ile onlarca belde ve  yüzlerce köyünde can damarı olan.

   Etrafındaki tesisler başta olmak üzere tamir ve bakım hizmetleri ile Petrol istasyonlarında çalışan  75000 kişiye ekmek götüren 15000 kişinin çalıştığı toplam olarak 1 Milyon kişinin de can damarı olan E. 90 Karayolumuzun İnşaatı devam eden Ankara-Niğde Otobanından en az şekilde etkilenmesini sağlayacak tedbirlerin zamanında alınmasında.

  İlimizdeki ve ilimize bağlı 2 ilçemizle birlikte güzergahtaki diğer 8 ilçe nin Meslek Odaları ve Sivil toplum kuruluşlarıyla Kanaat önderlerinin samimi işbirliğiyle ve bu birlikteliğin yanında olmaları için ikna edilecek siyasi parti teşkilatları ve  ilimizle bölge milletvekillerinin samimi işbirliğiyle bu meselelerimizi çözeriz.” dedi



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli