Tarih: 15.05.2014 00:00

Ceylan; Acımız Büyük ve Derin, Milletimizin Başı Sağ olsun

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan Soma da kaybettiğimiz madenciler için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Ceylan mesajında şunlara yer verdi.

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan bir kömür ocağında elektrik trafosu sonucunda yaşanan facia sonucu ülke olarak, millet olarak büyük bir yasa boğulduk.

Yüreğimiz yandı, günümüz karardı. 282 canımız hakkın rahmetine kavuştu. Halen yer altında olan canlarımız var, bizden dua ve kurtarılmayı bekliyorlar. Acımız çok büyük Allah yardımcıları olsun.

Bu felaket, başta ailelerinin, sonra da bizlerin yüreğine ateş düştü. Yüksek rakamlara ulaşan can kayıplarımız, yaralananlar ve mahsur kalanlar ülkemizi ve milletimizi derin bir üzüntüye boğdu. Somadaki işçilerimizin ailelerinin yaşadığı o derin acıyı en derin hislerimizle paylaşıyoruz. Dualarımız, yüreğimiz onlarla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bir avuç kömür için, bir ömür vererek, yerin metrelerce altında, helal rızık temin etmek gayretiyle çalışırken, çıkan yangın sonucunda, ahirete intikal eden canlarımıza, kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine yüce Allah tan sabır dileriz.

Göçük altında kurtarılmayı bekleyen canlarımızın sağ salim kurtarılmalarını yürekten diliyor ve dua ediyoruz.

 

Acımız büyük yüreğimiz yanıyor. Allahım milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —