Tarih: 07.03.2016 22:44

Cemiyet Başkanı Südemen´den Başkan Koçak´a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Sudemen ve Türkiye Gazeteciler Derneği Aksaray Temsilcisi Naci Karaköy Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak´ı makamında ziyaret etti.
Başkan Emin Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cemiyet Başkanı Ali Südemen ziraat odasının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziraat Odası Başkanlığı´nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Südemen, nüfusunun yüzde 80´inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray´da ziraat odasının çalışmalarının son derece önemli olduğunu kaydetti. Ziraat odasının eskiden çok fazla bilinmeyen ve anılmayan bir kurum olduğunu hatırlatan Başkan Südemen, Aksaray´da bir ilke imza atarak Tarım ve Hayvancılık Fuarını Aksaray´a kazandırdığı ve önemli projelere imza attığı için Başkan Emin Koçak´a teşekkür etti.
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziraat odası olarak her zaman çiftçilerin, üreticilerin yanında olduğunu belirterek, çiftçiler için her türlü çalışmayı çekinmeden yapacaklarını söyledi. Ziraat odası olarak Aksaray´a önemli projeler kattıklarını belirten Başkan Koçak, çalışmaların hızla devam edeceğini kaydetti. Ziyaretinden dolayı Başkan Südemen´e teşekkür eden Başkan Koçak, Aksaray´da medya sektörünün de çok canlı olduğunu, kaliteli ve tarafsız yayın yapıldığını belirterek tüm medya mensuplarına teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —