Çelik Eşyada Kaliteli Hizmet

Çelik Eşyada Kaliteli Hizmet

Çelik Eşyada Kaliteli Hizmet

1978 yılında sektörde hizmet vermeye başlayan ve kaliteli hizmetleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılık vermeyi başaran Atlas Çelik Eşya, deneyimli ekibi ile birlikte meydana gelen her yeniliği yakından takip ederek bunu hizmetlerine yansıtmıştır.

             İstikrarlı fiyat politikası ile birçok farklı yerde hizmet sunan bu kuruluş, müşterilerinden aldığı güven ile yoluna devam etmektedir.

                Özellikle personel sayısı fazla olan işletmelerin ihtiyaç duyduğu soyunma dolapları, kilitlenebilme özelliği ile eşyaların güvenliği için oldukça önemlidir.

            Bu dolaplar, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun boyutlarda tasarlanarak üretilebilmektedir.  Malzeme dolapları, isteğe göre içerisine eklenen raf sistemleri ile malzemelerin güvenle muhafaza edilebilmesi için depolarda kullanılmaktadır. Bu dolapların üretiminde sağlığa zarar vermeyen malzemeler kullanılmaktadır.

                İşletmelerde sıklıkla kullanılan küçük el aletlerin kaybolma ve dağılma ihtimaline karşı düzenli bir şekilde korunmasını sağlayan takım arabaları, işlerin çok daha hızlı ev seri bir şekilde ilerleyebilmesini sağlamaktadır.

                 Kaliteli hizmetleri ile çelik eşya üretiminde ismini duyurmayı başaran bu kuruluş hakkında daha detaylı bilgiler http://www.atlascelikesya.com/ adresinde yer almaktadır.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik