Buzdolabı Hırsızları Yakalandı

Buzdolabı Hırsızları Yakalandı

Buzdolabı Hırsızları Yakalandı

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi.24 Aralık günü iki şahsın İlimizde bir ikametten buzdolabı çıkararak at arabasına yüklediklerinin öğrenilmesi üzerine, Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hasandağı Polis Merkezi Amirliği ekiplerince çevrede yapılan araştırmalar sonucu C.G. ve M.Y. isimli şahıslar çok kısa bir süre içinde, üzerinde buzdolabı bulunan at arabası ile birlikte yakalandı.

At arabası üzerinde yapılan kontrolde (1) adet buzdolabının yanı sıra çok sayıda hırdavat malzemesi, soğuk demir makası, uç kısmı kesilerek tornavida ucu şekline getirilen bıçak ve eldivenler bulunarak at arabası ile birlikte muhafaza altına alındı.

Yapılan araştırmada bir apartmanın giriş katındaki dairenin mutfak kısmının korkuluk demirleri kesilerek ve camı kırılarak içeriye girildiği ve bahse konu buzdolabın buradan çalınmış olduğu tespit edildi.

C.G. ve M.Y. isimli şahıslar, günün Nöbetçi Savcısının talimatı gereği gözaltına alınarak mevcutlu olarak Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

         Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek