Burçlara Kişilik Analizi

Burçlara Kişilik Analizi

Burçlara Kişilik Analizi

Astroloji de on iki farklı burç vardır. Ve her burç bir diğerine göre farklı özellikler taşı. Bu burçlar koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balıklar.

                Burçlara paralel olan gezegenlerin hareketleri de burçları etkiler. Bu da burç yorumları olarak anlatılır. Gezegenlerin etkisi ile daha agresif olacağınızı bilmek kendinize daha hâkim olmanızı ve zor durumda kalmanız önler.

            Yâda güzel günlerin yakında olduğunu bilmek sizi rahatlatacaktır. Her burcun özellikleri farklıdır ve burçlar dört farkı gruba ayrılır. Bunlar şu, ateş, hava ve topraktır.

                 Doğum anında burcunuzun karşısına denk gelen burç ise yükselen burcunuzdur. Böylelikle on iki burç ve on iki yükselen burç vardır. Burçlara kişilik analizinde de oldukça yardımcı olacaktır. Örneğin aslan burcunda doğan birinin yönetme kabiliyeti yüksek iken akrep burcunda doğan birinin tutkunları ağır basar ya da balık burcu duygusallığı ile ön plana çıkarken başak burcu ise titizliği ile ünlüdür. Ayrıca http://www.burclar.net/ günlük burç yorumları ile size gelecekten haberler verebilir.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek