Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

“BU ZAFER HEPİMİZİN TEŞEKKÜRLER AKSARAY”

“BU ZAFER HEPİMİZİN TEŞEKKÜRLER AKSARAY”

“BU ZAFER HEPİMİZİN TEŞEKKÜRLER AKSARAY”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turdaki seçim başarısı dolayısıyla Cumhur İttifakı seçmenlerine teşekkür etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Aksaray’ın, Cumhur İttifakı’na yüzde 75,38 oy oranı ile yeniden en çok destek veren ilk on il içerisinde olduğunun altını çizen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Her daim Cumhurbaşkanımıza olan sevdasını ortaya koyan kadirşinas Aksaraylı hemşerilerim, Türkiye’nin kaderini oyladığımız 28 Mayıs seçimlerinde AK davanın lideri, Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden teveccüh gösterdi. Cumhurbaşkanımız ‘Beraber ıslandık’ dediği gibi sevgide de, tasada da, hep beraber Türkiye’nin kazandığı bu yolda birlikte ıslanan, birlikte yürüyen, birlikte koşan, Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi duran Aksaraylı hemşehrilerim hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

22 yıldır olduğu gibi bu seçimde de kaybedenin olmadığını ifade eden Aktürk, “Bu seçimin kazananı Türkiye sevdalılarıdır. Bu seçimin kazananı al bayrağımıza, hilalimize sevdalı olanlardır. Hiç kimse kaybetmedi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, bu seçimin galibi 85 milyon vatandaşımızdır. Aziz milletimiz, hizmeti, yatırımı, içeride ve dışarıda güçlü bir ülke olmayı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümeyi tercih etti. Ülkemiz için artık istikamet Türkiye Yüzyılı’dır. Hep birlikte, her kesimden insanımızla Türkiye Yüzyılını güçlü bir şekilde inşa edeceğiz.”

Seçimlere katkısından dolayı AK Parti Aksaray İl Başkanlığının her kademesinde görev alan partililere de ayrıca teşekkür eden Aktürk, “İki turlu bir seçimde alın teri döken, emeğini esirgemeyerek, gecesini gündüzüne katan İl yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve üyelerimize, Belde Başkan ve üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve üyelerimize, sandık kurulu üyelerimize, sandık müşahitlerimize, mahalle başkanlarımıza, okul sorumlularımıza, güvenlik güçlerimize, sağlık görevlilerimize teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde her daim canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”
 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli