Bu Kadarına´da Pes Doğrusu

Bu Kadarına´da Pes Doğrusu

Bu Kadarına´da Pes Doğrusu

Aksaray´da Düğünde mağanda kurşunları az kalsın bir cana kıyacaklardı.Alınan bilgilere göre olay Aksaray merkez Baymış köyünde meydana geldi.Çağrı Arıbaş isimli vatandaşın en mutlu gününde düğününde magandanın silahından çıkan kurşunlar mutluluğa gölge düşürdü.

Düğün merasiminde tüm misafirler mutlu bir şekilde eğlenirken,Fransa´da ikamet ettiği öğrenilen M. K.isimli vatandaş bir anda belindeki silahı çekerek rastgele havaya ateş etmeye başladı.Bu esnada karşısında oturan Feramis Arıbaş´a(28)namluyu çeviren maganda bir el ateş etti.Kurşun Feramis Arıbaş´ın sol kol ve koltuk altına isabet etti.Kanlar içinde yere yığılan yaralı düğündeki vatandaşlar tarafından özel bir araçla Özel Aksaray Hastanesi aciline kaldırıldı.Tedavisi yapılan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken,M. K. isimli vatandaşın silahıyla birlikte Altınkaya jandarma karakoluna teslim olduğu bilgisine ulaşıldı

Yaşanan bu üzücü olayı kınayan vatandaşlar"Artık bu magandalığa son verilsin,genç bir evladımız hayatını kaybedebilirdi.Yetkililerimiz bu olayların önüne geçmek için denetimlerini artırsın"dediler.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek