Aksaray

05.05.2024

  • İMSAK 04:01
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14

Bölgenin Ağabey´inden Hayırlı Olsun Ziyareti

Bölgenin Ağabey´inden Hayırlı Olsun Ziyareti

Bölgenin Ağabey´inden Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük Ticaret İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Aksaray Ticaret Borsasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ?Arif Ağabeyim bizleri ziyaret ederek onurlandı. Kendisi bizim ağabeyimizdir. Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi İnşaatımız esnasında kendisinin bilgisinden haylice faydalandık. Arif ağabeyime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? ifadelerine yer verirken açıklamasının devamında şunları söyledi.

?Bölgemizin sevilen simalarından, bölgemizin ağabeyliğini yapan Nevşehir ticaret ve sanayi odası ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Arif ağabeyime ziyaretlerinden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizim başımız sıkıştığında en kısa zamanda ulaşabileceğimiz değerli büyüğümüz bu projeyi başlarken kendisi ile yaptığımız istişareler sonucunda bize işi kolaylaştırıcı çözümler söylemişti. Bizde kendilerinden aldığımız güç ve destek ile başta TOBB Başkanı Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu´nun talimatları ile ve büyüklerimizin destekleri ile geçem yıl ramazan ayında temelini attığımız tarım ticaret merkezimizi yine ramazan ayında hizmete sunduk. Ziyaretimize gelen siyasetçilerimiz, milletvekillerimiz, bürokratlarımız ? böyle bir işin mümkün olmayacağına inanıyorduk ama işte TOBB camiasının işi ne kadar ehli yaptığını ve işi aslına uygun bir şekilde gerçekleştirdiğini gördük? diyorlar. Bizim de gayretli çalışmalarımız sonucu bu tesisi kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Ben başta üyelerimizin verdiği güven ve destekten dolayı, ? Her Çaktığın Çivinin Arkasında Ben Varım?  diyen TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ve Bölgenin Ağabeyi Arif Parmaksız´a çok teşekkür ediyorum. Çünkü arkamızda birilerinin olması bizlere güç veriyor ve heyecan veriyor. Bu gücü ve heyecanı her zaman biz arkamızda hissettik bundan dolayı da ben kendilerine verdikleri destekten ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor. Bölgenin bir tane ağabeyi var oda Arif Parmaksız diyorum.  Saygılar sunuyorum? dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´ ten övgü işle bahseden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve GTİYönetim Kurulu BaşkanıArif Parmaksız ? Hamit Başkanımızın enerjisine ve performansına hiçbir diyeceğimiz yoktur? diyerek ? Geçen yıl temelini attığımız tesis bir yıldan kısa bir sürede sayın başkanımızın güçlü gayretleri ile müteahhidimizin verdiği kararlılıkla kamu kurumlarında yapılmayan süratle Aksaray´ımızda gerçekleştirilmiştir. Kendisine bu üstün hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri daha elektronik ortamda ve daha yaşanabilir bir mekân içerisinde alışverişlerini yapacaklar. Artık Aksaray, borsa üzerinden dünyaya açılacaktır. Bu iftihar verici bir konudur. Tekrar bu üstün başarısından dolayı kendisine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum? dedi.

Aksaray Ticaret ve sanayi odası Başkanı Ahmet Koçaş ise ?Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük Ticaret İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ağabeyimizi, bir ağabey, bir büyük olarak, bir önder olarak TOBB Başkanımız ile birlikte kendisini örnek aldığım insanlardan bir tanesi. Öncelikle kendilerini misafir etmekten dolayı gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Göreve geldiğimiz gün itibari ile sürekli telefon ile olsun TOBB camiasına gittiğimizde olsun sürekli istişare içerisinde olduğumuz ağabeylerimizden bir tanesi. Hamit Başkan ile birlikte sürekli TOBB´ ne gittiğimiz zaman kendi ofisimiz gibi kendi ofisini ve hatta makam odasını kullana bildiğimiz bir başkanımız. Kendisi ile GTİ´ de beraber çalışıyoruz. Aynı zamanda sadece Aksaray için değil bu bölge içerisinde de Arif Başkan Bölgenin Ağabeyi. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ailemize Allah sağlık ve huzur versin. Allah Birlik ve beraberliğimizi eksik etmesin? dedi.

 



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti
İçişleri BakanYerlikaya: "Her bina umutları başlatıyor"
Ankara Üniversitesi ile Çukurova Üniversitesinden iş birliği
Altınay Savunma Teknolojileri'nin talep toplama tarihi belli oldu
Başkan Yalçın: "Yüzümüzü yeniden Anadolu'ya döneceğiz"
Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu
Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Küçük Dostlar Kedi Kasabası'na ziyaretçi akını
Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!
Bakan Güler'den haritacılara ziyaret
Dervişoğlu'nun divanı belli oldu
Merkez'in 'Enflasyon Raporu' 9 Mayıs'ta açıklanacak
Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı
KPSS başvuruları başladı
Aktiffelsefe 35 yılını kutladı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07
  • Pazar 8.8 ° / 6.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.7 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Salı 16.6 ° / 4.8 ° Güneşli