Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

`Bizde birlik bayrağı bozulmaz`

`Bizde birlik bayrağı bozulmaz`

Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ve İl Başkanı Fatih Yıldırıcı

Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı ve İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile birlikte Ak Parti Aksaray il ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

         Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, “Sizlerin burada olması beni çok mutlu etti. Daha önceden görev alan il ve ilçe başkanlarımızın, AK Partili dava arkadaşlarımın da burada olması beni gururlandırdı,”diye konuştu.  

         Toplantıda daha önce İl ve İlçe Başkanı olarak görev yapmış Ak Partililer de yer alırken, başkanlar birlik mesajı vererek, “Bizlere görev verilsin verilmesin, her daim adaylarımızın yanındayız, seçim bürolarında, teşkilat toplantılarda bulunuruz. Bizde birlik bayrağı bozulmaz. Diğer zamanlarda kırgınlıklarda olsa da, seçim süreçlerinde bizler hep birlik olduk, olacağız da. Oylarımızı her seçim sürecinde yükselttik ve bu seçimde de el birliği ile inşallah daha da yükselteceğiz,” dedi.

         Ak Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, “Aksaray’da en yüksek oyla seçimlerde başarı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçim ülkemizin geleceği ile ilgili, çocuklarımızın geleceği ile ilgili çok önemli bir seçim. Çok çalışmamız lazım. Başbakanımızın verdiği emeği görüyoruz. Bizlerde Başbakanımızın emeklerini boşa çıkarmamak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz” dedi.

 

Belediye personelinden Yazgı’ya sıcak karşılama

 

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, Beraberinde İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Aksaray Belediyesi personelini ziyaret etti ve belediye personeline tek tek karanfil dağıttı.

 

Belediye çalışanlarıyla sohbet eden ve onların talep ve isteklerini dinleyen yazgı, “Bizler hizmet elçileriyiz. Belediyeler şehrin en öncü hizmet kurumudur. İnşallah Allah nasip eder de belediye başkanı olursak, Aksaray’ımıza hizmet için sizlerle beraber çalışacağız. Sizler bu hizmet ağının temel taşlarısınız,” dedi. Personelin güler yüzlü karşılamasının da kendisini bir hayli mutlu ettiğine vurgu yapan Yazgı, “bizler her zaman güler yüzlü hizmetten yanayız. Belediyemize gelen vatandaşlarımıza da bu güler yüzle hizmet ettiğinizden hiç şüphemiz yok, dedi.

 

Belediye birimlerini ziyaret ettikten sonra vezne bölümünde işlem yaptıran vatandaşlarla da görüştü. Yoğun ilgi gören yazgı, vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve verilen hizmetlerle ilgili herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını ve bu yöndeki talep ve isteklerini dinledi.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı