Biz Bir Milletiz, Hilal´in Etrafında

Biz Bir Milletiz, Hilal´in Etrafında

Biz Bir Milletiz, Hilal´in Etrafında

Aksaray Üniversitesi´nde öğrenim gören Azerbaycan´lı öğrenciler haftasonu İHH yetim kursunu ziyaret ederek, özel çocuklara sürpriz yaptılar. Türkmenistan, Yemen, Fas ve Irak temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette çocukların çok mutlu oldukları gözlendi. Ziyarette futbol ve voleybol topu, çikolata, kek, süt ve su ikramında bulunan öğrenciler yetimleri doyasıya eğlendirdiler.

Konu ile ilgili konuşan Turkuaz Öğrenci Topluluğu Başkanı Mustafayev Revan amaçlarının yetim çocukları ziyaret edip, onların yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirtti.

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Yetim Birim Başkanı Hasan Karip üniversitede öğrenim gören çeşitli ülkelerden öğrencilerin gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi. Karip, ?´Her hafta gerçekleştirdiğimiz yetim kursumuzu onurlandıran başta Turkuaz Öğrenci Topluluğu ve diğer ülke temsilcisi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Dünya müslümanlarının sıkıntı içinde olduğu şu günlerde uluslararası öğrenci kardeşlerimizin yetimlere birlik beraberlik amaçlı anlamlı ziyaretleri bizleri çok mutlu etmiştir. Biz Azerisi, Türkmeni, Yemenlisi, Faslısı, Iraklısı, Filistinlisi ile koca bir milletiz. Hilal´in etrafında birbirine kenetlenerek daha fazla çocuğun yetim kalmaması için birlikte hareket edeceğiz.´´dedi.

Ziyaret anısına çekilen fotoğrafta açılan bayraklar, farklı devletler olsa da kardeşlik ruhunun hala dipdiri olduğunu gösterme açısından çok anlamlı bulundu.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik