Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Bikini Modellerinde Çarpıcı Renkler

Bikini Modellerinde Çarpıcı Renkler

Bikini Modellerinde Çarpıcı Renkler

Bikini kadınların havuzlarda, denizlerde vb. yerlerde giydikleri bir mayo çeşidi olarak biliniyor.Bikiniler üretilirken normal çamaşırlardan çok daha farklı bir kumaş çeşidi kullanılıyor. Bu kumaş çeşitleri suya karşı dayanıklı, suyu çok bünyesine çekmeyen ve çok çabuk kuruyan niteliktedir. Bikiniler 2 parçadan oluşan mayo çeşididir. Altlık ve sutyenden oluşan bu ürünlerin asıl tasarımı 1946 yıllarına dayanıyor.

Parisli bir tasarımcının adını vermiş olduğu bikini, mayoya göre daha zor benimsenmiş olsa da günümüzde oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Eski tarihlere bakıldığında bikini birçok yerde yasaklanmış ve Vatikan bikini giyinmenin habis bir günah olduğunu belirtmiştir.  Bikini kullanımı oldukça yaygın olmasına rağmen birçok yerde kullanımı halen tasvip edilmemektedir.

Türkiye’de oldukça sık tercih edilen bikiniler her yıl farklı desen ve modellerle piyasaya sürülmektedir. Rengârenk bikiniler kişilerin her zaman ilgisini çekmektedir. Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl havasını bikinilerine yansıtmak isteyen bireyler için pek çok model bulunurken aynı zamanda ağır, şık, taşlıoldukça zarif modellerde tasarlanmış ürünler bulmakta mümkündür.

Bikini Seçerken Bunlara Dikkat Edin

Bikini seçiminde bir takım dikkat edilmesi gereken kriterlerbulunmaktadır. Bunları göz önünde bulundurduğunuzda kendinize en uygun bikiniyi rahatlıkla seçebileceksiniz. Ten rengi kıyafet seçmede en önemli husus olduğu gibi bikini seçiminde de bir hayli önemlidir.  Ten renginin zıttı olan bikiniler her zaman daha hoş bir görünüm oluşturacaktır.Online platformdan bikini alacaksanız ve bedende kararsız kaldıysanız bir küçük beden seçmekte fayda var zira su bikini ve mayoları genişletebiliyor.

Vücut tipine göre bikini almak oldukça önemlidir. Bu sayede şikâyetçi olduğunuz bölgenizi kamufle edebilir, beğendiğiniz bölgeyi ön plana çıkarabilirsiniz. Beli geniş olan bireyler bikini tercihinde yüksek belli ve bel bölgesi koyu renk olan bikinileri seçebilirler.Çeşitli bikini modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız https://www.beyyoglu.com/collection/bikini sitesini güvenle tercih edebilirsiniz

Yüksek Bel Bikini Kimlerin Tercihi Olmalı?

Aynı zamanda bacak boyu kısa olan kişiler için de yüksekbelbikini modelleri daha hoş bir görünüm olacaktır. Kalçası küçük olan bireyler ise fırfır detaylı bikiniler seçerek çok daha şık bir görünüm elde edebilir. Son zamanlarda en çok tercih edilen bikini modelleri arasında yüksek bel bikinien ön sıralarda yerini alıyor. Kilosu fazla olan kişiler,  bacak boyu kısa olan kişiler, geniş kalçalı bireyler için oldukça ideal olan bu bikiniler, kamufleetme konusunda oldukça başarılı parçalardır.

Sizlerde bikini giymek istiyor ve geniş kalçalarından,  kısa bacak boylarından şikâyetçiysenizyüksekbelbikini modelleri tam size göre. İhtiyacınız olan bu ürünü https://www.beyyoglu.com/collection/bikini  sitesinden güvenle satın alabilirsiniz.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı