Tarih: 20.06.2016 19:55

Bıçaklı Saldırganı Polis Kısa Sürede Yakaladı.

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi. 13 Haziran günü saat:19.00 sıralarında İlimiz Bediüzzaman Bulvarı üzerinde yaya olarak yürümekte olan K.Ç. ve H.Ö. nün arkasından gelerek H.Ö isimli şahsı sırtından ve bacağından yaraladıktan sonra önde sepetliği bulunan bir  bisikletle kaçan faili meçhul şahsın tespiti ve  yakalanması ile ilgili olarak ;

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin bölgede yaptıkları geniş çaplı inceleme ve araştırmalar neticesi olayı gerçekleştiren şahsın, yol üzerinde bulunan çöp konteynırlarını karıştıran, sepetli bisikleti bulunan bir şahıs olduğu tespit edildi.

Kamera görüntüleri incelendikten sonra olayı gerçekleştiren şahsın davranışlarının normal olmadığı, psikolojik sorunları olduğu değerlendirilerek, çevrede yapılan araştırmalarneticesi eşkale uyan M.K. isimli şahıs, 15 Haziran günü ekiplerimizce yakalandı. Şüpheli M.K. nin psikolojik tedavi gördüğü, asker olduğu ve hava değişiminde bulunduğu tespit edildi. M.K. isimli şahıs,  yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.

            Kamuoyunasaygı ile duyurulur.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —